2777
2789
عنوان

هوو

5465 بازدید | 89 پست

شوهرم و هووم برای زایمان بچشون گفتن ششم مرداد میخاییم بچمونو بدنیا بیاریم🙃

به همین راحتی دوماه گذشت و جای پای اون زنه از قبل محکم تر شد تو زندگیش. 

فقط برای منو دخترم دعا کنید تا با به دنیا اومدن بچشون روزیمون کم نشه 🙏😞

برای دلم دعا کنید🙃🙏

طلاق گرفتی؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال با هووت زندگی میکنی؟؟؟منم ارزو داشتم هوو داشته باشم سه نفری زندگی ککیم ولی شوشو مخالفه واقعا بی عرضس

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،

😔منم صاحب هووشدم طلاق نگرفتم صیغش کردع دعاکن طلاقم زودترتموم بشه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
چه باحال با هووت زندگی میکنی؟؟؟منم ارزو داشتم هوو داشته باشم سه نفری زندگی ککیم ولی شوشو مخالفه واقع ...

😐😐😐😐😐👌🏼👌🏼👌🏼

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

😐

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
😔منم صاحب هووشدم طلاق نگرفتم صیغش کردع دعاکن طلاقم زودترتموم بشه

عزیزم هنوز جدا نشدی؟چرا؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم