شیرکاکائو۵ مدیر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 8918 عنوان فیلم خوب بیابن😍 | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 43 پست فیلم سینمایی قشنگ میشه معرفی کنین؟ اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤ 1400/04/18 | 16:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریوش۱۴۰۰ عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7456 خارجی؟ خارجی درام یا هیجانی باشه ؟ فقط اکشن وجنگی نمیبینم اگه معرفی کردید یکم ازش میگید چون اکثر فیلمها رو دیدم اما به اسم نمیشناسم ممنون درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15553 سلام مرسی از شما دوستان ب جای ما فدات عشقم من همه تاپیکات و میخونم البته این کاربری اصلیت نیستشخوشم میاد ازاخلاقت😉😉😉 دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48975 عکسش میذاری پرو بعد بهش میگی احمق ؟ قبل از اینکه غیبش بزنه از رولو شکست خورد راگنار تنها اشتباهی که ... نه اتفاقا کارش عالی بود که رفت به پاریساشتباهشاین بود که بجای اینکه غیبش بزنه باید برای باز سوم جمله میگرد به رولو ینی پاریسووقتی بیورن تنهاش گذاشت باید بیورن رو میکشت 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
ژیناگل_من عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 914 خارجی درام یا هیجانی باشه ؟ فقط اکشن وجنگی نمیبینم اگه معرفی کردید یکم ازش میگید چون اکثر فیل ... هیجانی چهل و هفت متر پایین یخ زده ها تونل زمان پنج قدم فاصله بخت پریشان ما همیـشع دنبـال چیـزای نـا منظمـم من قرض کردم تا برات خرج کردم !من کف خیابونو برات فرش کردم ،من واس داشتن تو نـذر کـردم•مــن!تو رو یه فرشتـع فـرض کـردم
sorkhabiiiiiiii عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 283 نه اتفاقا کارش عالی بود که رفت به پاریس اشتباهشاین بود که بجای اینکه غیبش بزنه باید برای باز سوم ج ... وا هیچکس باهاش نرفت به جز ایوار پس باید همه رو می کشت ؟ بیورن و اوبه بهترین پسرهای راگنار بودند .
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48975 وا هیچکس باهاش نرفت به جز ایوار پس باید همه رو می کشت ؟ بیورن و اوبه بهترین پسرهای راگنار بودن ... و خائن به راگنار 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
muhana عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 735 خارجیشومموروثیاحضار۱و۲راهبهایلایکلبه ای درجنگلحلقه نفرین لیورونا
ژیناگل_من عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 914 فدات عشقم من همه تاپیکات و میخونم البته این کاربری اصلیت نیستش خوشم میاد ازاخلاقت😉😉😉 قربون شما برم مرسی فردا پسش میگیرم همیـشع دنبـال چیـزای نـا منظمـم من قرض کردم تا برات خرج کردم !من کف خیابونو برات فرش کردم ،من واس داشتن تو نـذر کـردم•مــن!تو رو یه فرشتـع فـرض کـردم
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15553 قربون شما برم مرسی فردا پسش میگیرم 😉😍❤️ دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
پریوش۱۴۰۰ عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7456 تازگیا کروئلا رو دیدم قشنگ بود یه فیلم متفاوت منم دان کردم ببینم تمش مثل جوکر هستش ؟ تو خلاصش تو سبک جوکر بود درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
نمتاعلغللغع عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 1866 منم دان کردم ببینم تمش مثل جوکر هستش ؟ تو خلاصش تو سبک جوکر بود نه خوب فیلمش به سبک هیجانی هست ولی با جوکر فرق داره در زمینه طراحی مده موضوعش پمیگن لباسای این فیلم رو یکی از بزرگ ترین طراحای لباس کار کرده روشون که چند بار برنده جایزه اسکار شده قبلا
پریوش۱۴۰۰ عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7456 نه خوب فیلمش به سبک هیجانی هست ولی با جوکر فرق داره در زمینه طراحی مده موضوعش پمیگن لباسای ای ... جوکر هم قشنگ بود خیلی درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
نمتاعلغللغع عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 1866 جوکر هم قشنگ بود خیلی آره اونم قشنگ بود هر کدومشون یه نوع خاصی جذاب وقشنگن