2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط و فقط جوخه انتحار😁😘🤦‍♀️💔😝😏😂😂😂😂😂😂

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
خارجی؟

عه عزیزم خوش برگشتی که جات خالی بود❤️😍😍

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
عه عزیزم خوش برگشتی که جات خالی بود❤️😍😍

سلام مرسی از شما دوستان ب جای ما

همیـشع دنبـال چیـزای نـا منظمـم                                                                                          من قرض کردم تا برات خرج کردم !من کف خیابونو برات فرش کردم ،من واس داشتن تو نـذر کـردم•مــن!تو رو یه فرشتـع فـرض کـردم 

ایرانی بگید  

من مردم اینقدر گشتم  

من فیلم ایرانی ک دوس داشتم 

هفت ماهگی 

کوچه بی نام 

به کارگر ساده نیارمندیم 

جهان با من برقص 

عصر یخبندان 

آبنبات چوبی 

زیر سقف دودی 

سال دوم دانشکده من 

رگ خواب 

خجالت نکش 

ناهید 

اینا قدیمی ن ولی قشنگن من دوسشون داشتم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
لعنت بهش احمق بود که ۱۰ سال غیبش زد و به رولو و پسران خائنش شکست خورد

عکسش میذاری پرو بعد بهش میگی احمق ؟ قبل از اینکه غیبش بزنه از رولو شکست خورد راگنار تنها اشتباهی که کرد حمله ی دوباره به پاریس بود