2777
2789
عنوان

خانما این بی بی چک چیه

181 بازدید | 26 پست

من ۲هفته به پریودیم هر۳روز یکبار یه نقطه لک‌ازم میومد سرسه روز میومد الان فرداموعدمه چندروزه دردپرویدی خیلی زیادی دارم همش حس میکنم یه عالمه داره ازم میادولی هیجی نیست صبح این بی بی چک روگذاشتم اولش داشت خط دوم میفتادبعدمحو شد منم واینستادم ۱۰دقیقه بشه ناراحت شدم اومدم بیرون ازدستشویی الان رفتم دیدیم اینجوری شده به نظرتون مثبت برم ازمایش یانه

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم خیلی محو و کم رنگه نصفه هم قرمزه 

ولی صبر کن ببین میشی یا نه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

یه چیزیم بگم 

به نظراتی که اینجا میشنوی حتی از خود من خیلی امیدوار باش 

چند روز پیش به یه خانمی که عین شما بودن همه گفتن مثبته و مبارکه تاپیک زد مامان شدم فرداش اومد گفت پریود شدم شما که گفتین مثبته 😔

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
عزیزم خیلی کم رنگه، اگه میخوای برو‌ آزمایش بده، فکرکنم سطح هورمونات کمه

به نطرت درسته نرم باز ناامیدبشم الان نشون میده یعنی ازمایش؟

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم