2777
2789

با یه پسری دوست معمولی بودم،حدود یه سال، خیلی باهم اوکی بودیم، حرف میزدیم درد دل میکردیم،خیلی مهربون بود،یکشنبه ک پیش هم بودیم کلی خوش گذشت. یهو دیشب گفت بهتره رابطمونو تموم کنیم حس میکنم داریم وابسته میشیم. 

اینم مطمئنم ک با دختر دیگه ای اوکی نشده،  فقط شوکه شدم چرا انقد یهو، اخرین بار ک پیش هم بودیم انقد همه چی خوب بود حس کردم کم کم میخوایم بریم تو رابطه جدی.

بقیه دخترا چیکار میکنن طرف اسیرشون میشه؟ اونوقت من طرفم واسه اینکه وابستگی پیش نیاد قطع رابطه کرده.

بچه ها خسته شدم داره میشه ۲۹ سالم، پسرای زیادی تو زندگیم نبوده،اصلا اهل دوست پسر داشتن زیاد نبودم، ولی به هرکی دل بستم موندنی نبود، دیگه قلبی برام نمونده، هردفعه میگم عب نداره حتما خدا یه آدم خوب برام کنار گذاشته

ولی دیگه بریدم، دیگه سر شدم

برام دعا کنید، خیلی حس تنهایی دارم،نیاز به دوست داشتن و دوست داشته شدن دارم.😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما لازم نیس کاری کنی همینجوری ک خانوم هستی و سرسنگین هستی بمون خودت باش اون پسر قصدش جدی باشه ...

خب همین دیگه، چرا هیچکش قصدش جدی نیست واسه من؟

بخدا هیچی کم ندارم، یکی از بزرگترین مشکلاتم اینه ک قیافم ب سنم نمیخوره، داره میشه ۲۹ سالم  ولی همه فک میکنن ۲۰ سالمه

تازه من نگفتم این اینجوری شد قصد داشتم یه جوری تو لفافه بهش بگم ،نگفته در رفت

عاشقت نبوده..پسراگه بخوادت جون میزاره برات..نخوادتم یه بهونه میاره میره

من کینه ای ترین ادم مهربون این شهرم
دل به پسرا نبند همشون همینن. حالا بازم این خوبه که گفته بیا جداشیم اگه تو رابطه میموند و ازت سواستفا ...

خب همین دیگه، پسر خیلی خوبی بود، بهش مطمئن بودم که هیجوقت هیچ اذیتی منو نمیکنه

از ترس اینکه داشت وابسته میشد رفت چون میدونم خیلی احساساتیه.

خب مگه چی میشد رابطمون جدی میشد😞

خب همین دیگه، چرا هیچکش قصدش جدی نیست واسه من؟ بخدا هیچی کم ندارم، یکی از بزرگترین مشکلاتم اینه ک ق ...

عزیزم عشق و خوایتن کمرنگ شده به هرحال صبر کن پسر خوبی پیدا میشه برات انشالله زیادم خونه نمون فعالیت اجتماعی داشته باش دو نفر ببیننت خوششون بیاد