2777
2789
عنوان

روابط

331 بازدید | 51 پست

تو دوران عقد تو شبانه روز چقدر باهم در ارتباط بودین و همو می‌دیدین

من همش فکر میکنم همه تو دوران عقد همیشه باهمن و فقط ماییم ک ارتباط زیادی نداریم😭

اخه شوهرم مغازه‌داره ی وقتایی بهم پیام میدیم و یا من زنگ میزنم اون خیلی کم زنگ میزنه منم ک زنگ میزنم منتظر میمونم مشتری‌هاشو جواب بده بعد حرف میزنیم یکم منم ک پشت تلفن اصلا حرفی نمیتونم بگم⁦🤦🏻‍♀️⁩ ب قول خودش فقط تو پیام زبونم درازه😁

گاهی هم شبا اخر وقت ک تعطیل کرده باشه میریم بیرون باهم

و با وجودیکه ب هم نزدیکیم من فکر میکنم رابطمون خیلی کمه

شما رابطتون چطور بوده😭؟

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

هفته ای دو س بار می‌دیدیم همو 

ولی پیام و زنگ همیشه در ارتباط بودیم حتی وقتی سرکار بود

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سه هفته یبار😊

مرز های رابطه رو جا به جا کردید😂

اما مهم نتیجه ی خوبه که باهم خووب توی زندگی برید

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺
ما سه هفته یبار😊

خب شما مگه دور نیستین؟

منم اگه دور می‌بودیم دلم خوش بود لااقل دوریم😭

اما خیلی نزدیکیم تو یک شهرستانیم

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
خب شما مگه دور نیستین؟ منم اگه دور می‌بودیم دلم خوش بود لااقل دوریم😭 اما خیلی نزدیکیم تو یک شهرست ...

دوریم اره خب جدیدا نمیدونم چش شده نه زنگ نه پیام هم حتی نمیزنه

وطنم😔🖤🖤🖤🖤
هفته ای دو س بار می‌دیدیم همو  ولی پیام و زنگ همیشه در ارتباط بودیم حتی وقتی سرکار بود

از هم دور نبودین؟

مثلا کلا تو یک شهر دیگه

ماهم بیشتر وقتا در ارتباطیم ولی خب اوایل عقد خیلی بود الان کم شده

مغازه داره شوهر منم وقت نداره زنگ بزنه😏

اره شوهر منم من خیلی کم ی وقتایی میرم پیشش

از هم دور نبودین؟ مثلا کلا تو یک شهر دیگه ماهم بیشتر وقتا در ارتباطیم ولی خب اوایل عقد خیلی بود ال ...

ن جفتمون تهران بودیم حتی تو ی محله از خونه ما تا اونا ۱۰ دقیقه راه بود 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
اسی شوهرت وقتی سرکاره تو طول روز بهت پیام میده؟ چندبار

اولا خیلییی اما الان واقعا مشغله کاریش خیلی زیاد شده غیر ازونم حرفی نداریم بهم تو پیام بگیم😅

من پیام میدم ی وقتایی جواب میده ولی خب وقتی مشتری بیاد میگه مشتری اومد میره مثلا ۵دیقه تا ی ربع دیگه میاد

دوریم اره خب جدیدا نمیدونم چش شده نه زنگ نه پیام هم حتی نمیزنه

خب شما دورین ما نزدیکیم و حس میکنم کم همو میبینیم

مردا خیلی پیچیدن شوهر منم جدیدا اونجوری شده چند روزپیش محبثمون شد از بس عصبی شدم گفتم ب بابام میگم دیگه نمیتونم زنگ زد پیام داد بیا مغازم کارت دارم وقتی رفتم در مغازرو بست اون پشت یجا داره رفتیم اونجا کلی منو خندوند و ب قول خودم خرم کرد گف مگه بچه‌ای سر اینچیزا میخوای تمومش کنی⁦🤦🏻‍♀️⁩

ن جفتمون تهران بودیم حتی تو ی محله از خونه ما تا اونا ۱۰ دقیقه راه بود 

عه پس خوب کم همو می‌دیدین من تنها نیستم پس😢

خیلی حس بدیه همش فک میکنی بقیه مث تو نیستن ...