2777
2789
عنوان

با همه صمیمی میشم///

276 بازدید | 28 پست

سلام ، من مشکلم اینکه با همه صمیمی برخورد میکنم ، اصلا اعتماد به نفس ندارم،  جوری که کسانی هم که تو خیابون میبینم میخوام باهاشون حرف بزنم  ،البته شعر ما جوریه که همه هم رو میشناسن ، . موندم که چطوری اعتماد به نفسمو ببرم بالا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که شما خوش تعریف و خوش برخوردی هستین یعنی اعتماد به نفس هم دارین. خیلی ها اصلا نمیتونن دو کلمه راحت با یکی حرف بزنن.

👌🏻👌🏻

خدا جایی دستِت رو میگیره، که به محال بودنش فکر میکردی..👌🏻🌸«جنگل سوخته را وعده ی باران ندهید»

اتفاقا اونایی که اعتماد به نفس ندارن با کسی صمیمی نمیشن.

شما اعتماد بنفست خوبه که میتونی با همه صمیمی بشی گلم اینکه خوبه ناراحتی نداره

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
من طوریم که یه پیرزنی تو ایستگاه اتوبوس ببینم تا ایستگاه اخر باهم صمیمی و هم کلام میشیم همچی حال می ...

چه مهربوون😁 کلا پیرزن ها بعضیهاشون صحبت که کنی خیلی حس خوبیه . و چون تجربه دارن انگار داری کتاب میخونی

خدا جایی دستِت رو میگیره، که به محال بودنش فکر میکردی..👌🏻🌸«جنگل سوخته را وعده ی باران ندهید»