2789
عنوان

جاریم از وقتی ک فهمیده بچش پسره کلن اخلاقش عوض شده هم خودش هم شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 14444 بازدید | 257 پست
متاسفانه جامعه ما به دو دست تقسیم میشن در این رابطه : دسته اول مغز فسیلی هایی که با افکار عصر حجری ش ...

اره والا حالا من کسی ک دختر نداشته باشه هیچثوت پیشش نمیگم وای دختر اله بله فلانه همیشه میگم خدایا سالم وصالح بده

دیشبم بهشون گفتم ان شالله ک هرچی هشت شالم و صالح باشه و عاقبتش بخیر

فقط میتونم بگم خدا بزنه به کمر آدمایی که اینقد اعصاب آدمو بهم میریزن سر دختر دومم اینقدر فشار و استر ...

شمام دوتا دختر داری؟

بعله خیلی سخته بخصوص اینکه دوتا جاری باهم باردار باشن و کلب حرفها و تیکه ها بوجود میاد این وسط 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم والا  یه بار دیگم همین برادرشوهرم گفت اگه‌مردی پسر نداشته باشه تواینده و پیری وکوری می ...

این دخترا هستن که به درد پیری و کوری پدرمادر میخورن 

من الان ۲۰ ساله مادر پدرم رو تروخشک میکنم پسراش حتی یبارم تعارف نزدن بیا یه روز خونه ما یا ببریمت دکتر پدرم با توپ و تشر و دعوا وادارش میکنه تا یه دکتر ببردش اونم همونجا ولش میکنه برمیگرده 

جاریتم الان هورماناش به هم ریخته چرت و پرت میگه 

مطمئن باش تو در آینده از دخترات بیشتر فیض میبری تا جاریت 

۲۰ سال دیگه دیگه پشیمونی جاریتو میبینی

اره والا حالا من کسی ک دختر نداشته باشه هیچثوت پیشش نمیگم وای دختر اله بله فلانه همیشه میگم خدایا سا ...

خیلی کوته فکرن خانواده شوهرت 

وقتی اینجوری حرف میزنن حتما حماقت شون رو به روشون بیار که فکر نکنن حق باهاشون هست و درست میگن 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

[QUOTE=198189933]من اصلا نمیخوام باهاش وارد بحث بشم  خوشم از این بحث های خاله زنگی نمیاد اون خیر سرش تحصیلاتش ...[/QUOTE]

هر وقت دیدیش بگو پسر تا زن نداره خوبه زن بگیره دیگه نمی بینیش! بگو فکر نکن همه مثل ما و دخترام خوب هستن بعضی عروسها با فامیل شوهر قطع رابطه میکنن نمیزارن پسر سال تا سال خونه پدرش بره ولی دختر شوهرش هم نذاره پدر و مادر را رها نمیکنه.

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
این دخترا هستن که به درد پیری و کوری پدرمادر میخورن  من الان ۲۰ ساله مادر پدرم رو تروخشک میکنم ...

چی بگم 

خودمم داداش دارم یکیشون خوبه یکیشون نه

ولی منو خواهرم خیلی دلسوزتریم

مامانم میگه کاش این داداش بده هم دختر بود 

من کلن هرکی دلمو بشکنه ب خدا میسپارمش همین جاریم چن ماه پیش انگ دخترزابودن ب من زد 

حالا خودش پسر بارداره 

ازخدا میخوام بچش سالم باشه و ایندش خوب  نمیخوام مثه اون باشم 

هرکی نون دلشو میخوره 

من یه پسر نزدیک 7سال دارم و پارسال باردار بودم و هفته 20بارداری بچمو بخاطر فتق دیافراگم سقط کردم البته با نامه وزشکی قانونی.ولی زندایی همسرم و‌جاریم فک میکنن خود بچه خودبخود سقط شده.بهشون چیزی نگفتم و از خانواده همسرم خوتستم قضییه برای همیشه مخفی بمونه.زندایی شوهرم که کلا یه پسر داره و بچه دیگه هم نداره.پسرش الان یه بچه دوماهه داره.عروسش باردار بود به همه گفته بود جز من.جنسیت نوه ش مشخص شده بود به همه گفته بود جز من.حتی رفتم خونه خواهر شوهرم تزش پرسیدم گفت جنسیت هنوز مشخص نشده.بعد رفتنش خواهر شوهرم از دهنش در اومد ک به اونا گفته نوه ش دختره.جاریم هم یه دختر 15ساله داره و بارداری دومش ک 5ماه کامل بود تازه فهمیده بود بارداره.چون خیلی چاقه و پریودش نامنظمه متوجه نشده بود.چند ماه بعد سقطم رفتم خونه مادر شوهرم جلو همه گفت هر کی دختر نداره اوجاقش کوره.هیچی نگفتم.متلک بارم کردم ب روش نیاوردم.بعدش گفت تو ک دیگه لا اون سقطی ک کردی بعید میدونم خدا بهت بچه بده.تو کلا همه جوره اوجاقت کوره.خدا شاهده کلا اخلاقم اینطوریه اهل تجسس در امورات بقیه و متلک گویی و بی احترامی نیستم.دیدم خیلی پررو پررو جلوم نشسته هر چی میخواد بارم میکنم دیگه اشکام همینطوری خود بخود میریخت.گفتم عزیرم،خدا خودش میدونه به کی دختر بده به کی پسر بده.اصلا به کی بده و ب کی نده.منم تازه سقط کردم الان هم بچه نمیخوام.بخوام خدا داد خدارو شکر نداد هم بازم خدا رو شکر.الان باردارم نزدیک 11هفته.فقط خواهر شوهرم و مادر شوهرم و خانواده خودم خبر دارن.ولی با اینکه کینه ای نیستم حرفش از دلم در نمیاد که نمیاد.منم فعلا نمیخوام بهشون بگم.

والا اطراف ما هرکی دختر داره شاد و شنگوله  اجتماعی تره جاریم دختر داره باهمه صمیمیه انگار همه دوستش دارن ولی منی که پسر دارم رابطه اجتماعیم صفره رفت و امد ندارم حس خوشحالی  و سرحالی اونا رو ندارم از ادمها فاصله میگیرم برعکس شما من از پسر داشتن راضی نیستم جدیدا فهمیدم کلا بچه داشتن سخته کاش کلا بچه نداشتم بخاطر بچه باید با معلمها و مدیر در ارتباط باشی مجبوری تو اجتماع باشی ولی من اصلا دوست ندارم تو جمع باشم تنهایی رو بیشتر دوست دارم چون اجتماعی نیستم صحبت کردن واسم سخته اینکه داشته هاشونو به رخ میکشن آزارم میده اینکه نشون میدن از تو بالاترن این چیزا آزارم میده  سعی میکنم ارتباطی نداشته باشم ولی بخاطر بچه مجبورم بعضی چیزها رو تحمل کنم مثل مدرسه که از قدیم هم بوده رو بچه ایراد میزارن شوخی هایی میکنن که ناراحت میشم. کلا من نباید بچه دار میشدم چون از اجتماع خوشم نمیاد تنهایی رو بیشتر دوست دارم چون حرفها و رفتارهای دیگران آزار دهنده است واسم.

شمام دوتا دختر داری؟ بعله خیلی سخته بخصوص اینکه دوتا جاری باهم باردار باشن و کلب حرفها و تیکه ها بو ...

بله جاریم خودش دختر داره خواهرش با من باردار بود اینقدر از پسر بودن بچه اش مطمئن بود و منو اذیت کرد که تو درایت نداشتی و خواهرم ال کرد و بر کرد و حالا پسر میاره و اسمش فلانه و بهانه ولی سونو که رفت گفت دختره دلم خنک شد پسر اون جاریمم عاشق ماشین ماست مادر شوهرم چپ و راست میگه عموت که پسر نداره آخرش ماشینش مال خودت میشه خودمم تو بارداری عصبی شده بودم خیلی بارداری بدی داشتم 

شمام دوتا دختر داری؟ بعله خیلی سخته بخصوص اینکه دوتا جاری باهم باردار باشن و کلب حرفها و تیکه ها بو ...

بهش بگو مریض بشی عروست میاد کارهات میکنه یا دخترت؟  دیگه خفه میشه

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

والله من باردار شدم ، خانواده شوهرم با اینکه روستایی هستن و تحصیلات آنچنان بالایی ندارن و نوه اول بود فقط میگفتن سالم باشه...این مسائل به فرهنگ مربوطه....شما به عنوان یه مادر باید جایگاه دختراتو ببری بالا ، نه اینکه به حرف مفت جاری بی عقل و برادر شوهرت گوش بدی

جواب ابلهان خاموشیست
بعدشم جنسیت ربطی به زن نداره به مرد مربوط میشه 

نه عزیزم زن میتونه تعیین کنه من خودم با این روش ها که میگم دختر دار شدم 

۱،زن به ارام نرسه در رابطه و فقط مرد موقع انزال رابطه برقرار کنه

۲،زن ربع ساعت قبلش توی تشت یا وان اب وسرکه بشینه،چون سرکه محیط واژنو اسید میکنه اسپرم هایی که جنسیت ماده دارن زنده میمونن و حرکت میکنن،

۳،از سه ماه قبلش مصرف کلسیم رو بالا ببره هم زن هم مرد،از خوردن گرمیجات هم پرهیز کنن دو نفرشون

با اینا مطمئن باشین دختر دار میشین

من یه پسر نزدیک 7سال دارم و پارسال باردار بودم و هفته 20بارداری بچمو بخاطر فتق دیافراگم سقط کردم الب ...

اره کلن حرف زیاده چ ب پسر چ ب دختر

نمیفهمم هدفشون چیه

درک و شعور ندارن انگار