2789

چله سوره الرحمان بگیر

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزدل یه چیزی رو بهت دلی بگم،برای هیچ کاری زیاد پافشاری نکن و از خدا نخواه اگر دیدی خدا چیزی رو بهت نداد مطمئن باش بهترش در راهه و خداوند یه آیه داره که فرموده به خودم قسم بهتر از چیزی که از دست دادی نصیب ات می کنم پس به خدای مهربون ایمان و باورقلبی داشته باش و هیچ وقت برای چیزی پافشاری نکن همیشه قبل از این که از خدای متعال چیزی رو بخوای بگو خدایا اگر به مصلحتمه فلان اتفاق برام بیوفته یعنی اصلا اصرار و پافشاری نداشته باش چون خدا چیز بهتری رو برات در نظر گرفته و این که من با خوندن سوره حمد،توحید، صلوات و ذکر سبحان الله خیلی حاجاتم رو گرفتم، موفق باشی🥰🌹

مثل منی منم لایک کن لطفا

شما واستارتر تاپیک دیدن مطلب خود درخواب منو بخونید واجرا کنیددد.منم دعا کنید.فقط هرچیزی تو خوا بهت نشون دادن لطفا توبیداری تحقیق کنیددد

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

عزیزم امتحان میکنم ولی خوابم نمیبرع اصلاااا

حتما امتحان کن..اگه چیزی یاکسی توخواب دیدی حتما تحقیق کن بعد اجرا کن...بهم خبربده.منم گاهی خوابم نمیبره اما انقد میزنم تا خوابم ببره یا ببینم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

اگه بخاطر گناهانم خودمو لایق اون آیه ندونم چی

از اون گناه ات دست بکش و توبه کن یا حداقل کمترش بکن و ار خدا طلب استغفار و بخشش کن مطمئن باش خدا بهت فرصت دوباره می ده و فقط از فرصت دوباره خدا به درستی استفاده کن قشنگم🌹🥰

از اون گناه ات دست بکش و توبه کن یا حداقل کمترش بکن و ار خدا طلب استغفار و بخشش کن مطمئن باش خدا بهت ...

از اون گناه دست کشیدم ولی هنوز خودمو نتونستم ببخشم هر بار یادم میاد انگار همش میگم خدا نمی بخشه یه وقتایی هم حس حسادت میاد گذری مثل امشب بروز نمیدم کار بدی هم در مورد فرد تمی کنم اما خب به ذهنم اومد دقیقا حسادت میشد گفت هست وقتی اینا ازم سر میزنه حس بدی دارم که خدا چطور ببخشه با گند زدنای من تروخدا دعا کن برام به ویژه ازدواجم

از اون گناه دست کشیدم ولی هنوز خودمو نتونستم ببخشم هر بار یادم میاد انگار همش میگم خدا نمی بخشه یه و ...

باشه قشنگم،خیالت راحت خدا بخشیده بهت قول می دم من خودم بدترین عادت زندگی ام رو بعد از ۱۴ سال ترک کردم ولی مطمئنم خدا حلالم کرده حتما قشنگم خدا هر اون چیزی رو که لایقشی و به مصلحتته بهت بده🥰🌹

باشه قشنگم،خیالت راحت خدا بخشیده بهت قول می دم من خودم بدترین عادت زندگی ام رو بعد از ۱۴ سال ترک کرد ...

فداتشم ممنون مهربون یادت نره دعام کن انقد خواستگار اومد و گفت خوشم اوند و بخاطر ازدواج قبلی رفت دیگه دوس ندارم کسی بیاد و همش دلهره می گیریم شدید می ترسم دیگه نشه می ترسم این چیزا تکرار شه خیلی ناراحتم خیلی احساست بدی دارم انگار همش منتظر غم و بدبختی تروخدا دعام کنید

فداتشم ممنون مهربون یادت نره دعام کن انقد خواستگار اومد و گفت خوشم اوند و بخاطر ازدواج قبلی رفت دیگه ...

خدانکنه عزیزدل🥰🌹حتما،خیالت راحت باشه خدا چشم بصیرت داره و تورو با دقت داره ملاحظه می کنه و در آیات قسم خورده بهتر از اون چیزی که از دست دادی نصیب ات می کنه پس بخاطر خدای عزیز صبور باش قشنگم🌹🥰