2777
2789
هیچ وقت دیر نیست وابستگی رو کم کن آروم آروم رو خودت کار کن تا وابستگی هم کم بشه میدونی چه زمانی ه ...

منظورازدیریعنی فرصتی برای زندگی ندارم چون سنم بالاس وبعد بیست سال زندگی خوب تازه یکساله یهویی سرد شد واین خیلییییییییی سخت  و سنگینه کاراییم که گفتی وتاحدودیش وانجام دادم ولی چون مشکلات دیگه یی م در کنارش دارم همگی دست به دست هم دادم والحق که خوبم تونستن موفق بش برای نابودی و روزمرگی من ممنون از حرفای خوبت دوست خوبم

لایک نکنید                      
تو سیاست یادم بده با دعوا نشد به آرومی فقط همون یه دیقه بود بعد کلا تاسال بعد براهمچین حرکتی باید ص ...

کار کن روش به روشهای مختلف

اول از هرچیز وابستگیتو کم کن تا بتونی کار کنی رو شوهرت

عاقل ترین دیوانه باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورازدیریعنی فرصتی برای زندگی ندارم چون سنم بالاس وبعد بیست سال زندگی خوب تازه یکساله یهویی سرد شد ...

خودتونو با شرایط وفق بدین

آدما گاهی بیشتر از اینکه به دوست داشتن نیاز داشته باشن  به درک نیاز دارن

با بالاتر رفتن سن و اوضاعی که در حال حاضر زندگی ها رو تحت الشعاع قرار داده اعصاب برا هیچ آدمی نمونده

طرف ۲۰سالشه میگه سیرم از زندگی

میخوام بگم گاهی اوضاع و شرایط هم روی رابطمون موثره

عاقل ترین دیوانه باش
شوهرم خانوادگی ماستن اصلا فقط زن و توی خونه داری و بچه داری میبینن منم با وجود بچه کوچیک واین کرونا ...

مث منی

جلوی چشم خودم برمیگرده به پسرش میگه تو یوقت کار نکنی بچه بغل نکنی دستت درد میگیره   قشنگ بخواب نکنه کم بخوابی مریض میشی   حالم ازش بهم میخوره  انگار همه چی وظیفع منه پسرشفقط بخوره بخابه

خودتونو با شرایط وفق بدین آدما گاهی بیشتر از اینکه به دوست داشتن نیاز داشته باشن  به درک نیاز ...

بنظرم تو هر اتفاقی و هر شرایطی باید بگردیم و یک نکته مثبت پیدا کنیم و روی همون تمرکز کنیم   ناخوداگاه مشکلات محو میشن 

مث منی جلوی چشم خودم برمیگرده به پسرش میگه تو یوقت کار نکنی بچه بغل نکنی دستت درد میگیره   قشن ...

اینقدر با حرفای منطقی و درست رو ذهن شوهرت کار کن که گوشش برا حرفای مادرش یکیش در باشه یکیش دروازه

به شوهرت بگو همه ی مسولیت و بار زندگی نباید بر دوش فقط یکنفر باشه چون اون آدم کم میاره

تو زندگی باید زن و شوهر به داد هم برسن و به هم کمک کنن

بچه اگر مال منه مال تو هم هست

اگر خونه مال منه مال تو هم هست

باید همکاری باشه

تفکرات مادرت قدیمی هست

عاقل ترین دیوانه باش
اینقدر با حرفای منطقی و درست رو ذهن شوهرت کار کن که گوشش برا حرفای مادرش یکیش در باشه یکیش دروازه ب ...

اره خیلی باهاش حرف میزنم.اما سی سال با این تفکر بزرگشده یسری چیزا نهادینه شده انگار  تو مغز و روحش جڌب شده  به ظاهر میگه اره در عمل طبق عادت تنبله تن پروره    فکن عادت نداده پسرشو به خرید کردن نون خریدن حتی یا وسیله ایی تو خونه خراب میشده خودش دوست میکرده میگفته پسرم گناه داره   خسته میشه    

الانم من بدبختی دارم  یه چیزی خراب شه  دیگه تو خونه درست نمیشه

خدا لنتش،کنه هنوزم که به روش میارن میگن ببین کارات باعث شده الان سختی بکشه زنش   میگه نه  روش درست همینه هنوزم کاراش ادامه میده