2777
2789
عنوان

شوهرم راست میگه که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 21 پست
اره بحث میگنی فک میکنن چخبره تحویلشون نگیر زیاد . رد شو از مسال   بیخیال شو

اون بحثو شرو میکنه هی میگم من دارم شوخی میکنم چرا ب خودت میگیری میگ شوخی شوخی حرفاتو میزنی اصلا همه حرفای من بهش سنگینه دیگ نمیدونم با چ زبونی باهاش حرف بزنم

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم مثل خودت عاصی شدم از این زندگی  باهم حرف نمیرنیم که دعوامون نشه ولی حرفای تو دلم مثل غ ...

وای دقییییقا 

ب من میگ من میگم فلان کارو بکن یا نکن صلاح میدونم ک میگم یعنی تو احمقی هیجی نمیفهمی من باهوشو با سیاست

وقتی میپرسه طعنه میزنی طلب کار نگو نه یه دستی به صورتش بکش یه کار محبت آمیز کوچولو کن یه لبخند اصن.. ...

اخه خودشم میدونه کم گذاشته برام به خودش میگیره (بااینکه من اصلا قصد طعنه زدن ندارم میگم ک بخندیم )

یه رستوران ک میبره یا ی روسری میخره توقع داره من تا یکسال دیگ چیزی نخوام 

از اول عروسیمون مسافرت اصصلا نرفتیم سه ساله عروسی کردم میگم منو نمیبری مسافرت میگ وای باز شرو شد فاان موقع بردمت فلان جا اینو خریدم اونکارو کردم میگم بابااااا من میگم مسافرت نمیبری چرا نمیفهمی 

نمییییفهمهههه من چی میگم 

میگ من همه جا میبرمت تو میگی هیچ جا نمیبری 

فامیل ما هم شوهرش تا میاد با اصاب خوردی عر بزنه و اینا با لبخند و خنده جوابشو میده میگه عصبانی نشه د ...

منم دقیقا همین کارو میکنم میگ ادمو حرص میدی بعد میختدی خودت 😐 بعد دوباره دعوا میکنه