2777
2789
عنوان

شوهرم راست میگه که ...

618 بازدید | 21 پست

هر وقت حرف میزنیم به دعوا ختم میشه 

تو چنتا تاپیک قبلم گفتم ک شوهرم میگه دوس نداده بامن حرف بزنه 

چرا منو اون حرف هم دیگ رو متوجه نمیشیم 

کسی هست ک شوهرش حرفاشو نفهمه یا حرفای شوهرشو نفهمه و درک نکنه ؟؟؟

من ی چیز میگم اون یه چیز دیگ 

مثلا دعوا میکنیم من دارم درباره مثلا بیرون رفتن بحث میکنم اون یهو میزه ی موضوع دیگ رو باز میکنه 

باهاش شوخی میکنم میخندم میگ تعنه میزنی حرص میخوره دعوا راه میندازه(ب خودشم شک داره)

باهاش جدی حرف میزنم ب شوخی میگیره و محل نمیده 

وای دارم دیوونه میشم از دستش چیکار کنم من😔

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر سابق من

کلا به حرفام گوش نمیداد که منظورم رو بگیره 

گوش میداد که از توش یه موضوع برای بحث و جدل و دعوا در بیاره 

متنفر بودم و هستم از هم‌صحبتی باهاش

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

چقدر ازهم دور هستین اینکه همیشه ته حرفاتون دعواست یعنی هنوزبه هیچ شناختی ازهم‌نرسیدین.مشاوره بهترین راه حله حتما انجام بدین و دشت گوش ننداز

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
شاید قبلا خیلی طعنه زدی که الان شوخی میکنی فک میکنه طعنست

خیانت کرده قبلا بهم حرمتامون زیاد شکسته شده 

هر چند من فراموش نمیکنم و دیگ بهش اعتماد ندارم ولی ب روش نمیارم 

الان توقع داره مثبت فکر کنم و یادم رفته باشه گندایی ک زده 

اره یه مدت طعنه این موضوعو بهش میزدم چیکار کنم بهم اعتماد کنه بفهمه طعنه نمیزنم؟؟

آره منم مثل خودت عاصی شدم از این زندگی 

باهم حرف نمیرنیم که دعوامون نشه ولی حرفای تو دلم مثل غمباد شده

اصلا حرف همو نمیفهمیم و شوهرم فکر میکنه خودش عالم دهره و من کودک نوپا

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
همسر سابق من کلا به حرفام گوش نمیداد که منظورم رو بگیره  گوش میداد که از توش یه موضوع برای بح ...

چرا اینکارو میکرد 

شوهر من انگار فوبیای حرف زدن بامنو گرفته دعوارن اون شرو میکنه من حرف عادیم میزنم باز دعوا شرو میکنه ولی قبول نداره ک اون شرو میکنه میگ مقصر منم 

خیانت کرده قبلا بهم حرمتامون زیاد شکسته شده  هر چند من فراموش نمیکنم و دیگ بهش اعتماد ندارم ول ...

وقتی میپرسه طعنه میزنی طلب کار نگو نه یه دستی به صورتش بکش یه کار محبت آمیز کوچولو کن یه لبخند اصن..بگو چرا اینجوری کنم اخه حساسیا

چقدر ازهم دور هستین اینکه همیشه ته حرفاتون دعواست یعنی هنوزبه هیچ شناختی ازهم‌نرسیدین.مشاوره بهترین ...

اره خیلی از هم دوریم کاش قبول کنه بریم پیش مشاور 

چرا اینکارو میکرد  شوهر من انگار فوبیای حرف زدن بامنو گرفته دعوارن اون شرو میکنه من حرف عادیم ...

مثلا من میگفتم فلان خانوم بنظر من خیلی زن زیرک و هوشمندیه ،ازدواج خوب،شغل خوب،وجهه اجتماعی و فلان و فلان داره 

حرفم یه حرف معمولی و روزمره بود 

یهو میگفت منظورت اینه تو خر شدی که با من ازدواج کردی؟😑

اصلا توهم توطئه عجیبی داره این مرد

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️