2777
2789
عنوان

دلم یه خانواده منسجم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 44 پست
ازدواج کردم و پرستارم . دلم نمیخواد خوار تو پاشون بره ولی ازشون دور هم شدم . مشاورم رفتم ولی کارساز ...

بله متوجه منظورتون هستم

منتهی حتی باید از ارتباط تلفنی هم دوری کنید

من اعتقاد دارم که معمولا عوض کردن محیط زندگی خیلی از مسائل رو حل میکنه

گذشته رو رهاکن تموم شده وبرنمیگرده اعتقادداشته باش هرکسی بالاخره جواب خوبی وبدیهاشومیگیره برای برادر ...

عزیزم انقد بدبین شدم که حتی وقتی یکی یه حرف قشنگ میزنه حس میکنم شعار میده . من بی انتظار به بقیه محبت میکنم. انتطار برگشتشم ندارم،اما فقط دلم میخواد یه ۲۰ سال از حافظه ام کم شه .

همچین چیزی ممکنه به نظرت؟😥

غیر از خودت که واقعیت داری ؛ هر آنچه دیده ام همه تزئینی است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انقد بدبین شدم که حتی وقتی یکی یه حرف قشنگ میزنه حس میکنم شعار میده . من بی انتظار به بقیه محب ...

آخ که اگه بدونی من چی کشیدم والان چه وضعی ام  .

چراپاک کنی بایگانیشون کن.اصراربه پاک کردن خاطراتت حالتوبدترمیکنه

شاید حرفم خوب نباشه اما فوت کنه کمی دلت خنک میشه همین امروز داشتم تو یه تاپیک میگفتم از فوت یکی از ا ...

مادرم به خاطر آزارای مادربزرگم دچار آسم و دیابت عصبی شده . راضی به مرگش نیستم . کاش بقیه عمه و عموهایم درک میکردن یه چن وقت اونا ازش مراقبت میکردن 

عممم ناشنواست . سختی های خودشو داره

بله متوجه منظورتون هستم منتهی حتی باید از ارتباط تلفنی هم دوری کنید من اعتقاد دارم که معمولا عوض ک ...

شاید این طوری که شما میگین باشه .

ممنونم💜💛

عزیزم انقد بدبین شدم که حتی وقتی یکی یه حرف قشنگ میزنه حس میکنم شعار میده . من بی انتظار به بقیه محب ...

شما که میگین مشاوره رفتین  این رو که میگم امتحان کن  ایدیتو بفرست اد کنم به گروه،، بخون . اگه دوست داشتی تو کلاسش شرکت کن . بنظرم عالی . فقط باید وقت بذاری و فایلا رو گوش کنی

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
آخ که اگه بدونی من چی کشیدم والان چه وضعی ام  . چراپاک کنی بایگانیشون کن.اصراربه پاک کردن خاطر ...

شاید چون شانسم برای خوشبخت شدن در شرایطی که هر روز حامل کلی خاطره بدم چیزی نزدیک صفره

شما که میگین مشاوره رفتین  این رو که میگم امتحان کن  ایدیتو بفرست اد کنم به گروه،، بخون . ...

ممنونم . الان کمی گرفتارم . وقتشو ندارم و مهم تر از اون تمرکزشو