2777
2789
عنوان

دلم یه خانواده منسجم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری مشاوره . اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه و پشت نظراتشون علمی نیست

فکر میکنم همین طوره . هر چند مشاوره هم چندان کارساز نبود

غیر از خودت که واقعیت داری ؛ هر آنچه دیده ام همه تزئینی است

زنده س الان مادر بزرگت ؟حق داری زوره دختر پسر طرف خرج نکنه بعد عروس بیاد راحت صاحبش بشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
زنده س الان مادر بزرگت ؟حق داری زوره دختر پسر طرف خرج نکنه بعد عروس بیاد راحت صاحبش بشه 

بله

اون کوچیک ترین قسمت ماجراست عزیزم💛💜

مستقل شدن از نظر خونه و دوری از کانون استرس(خانواده)

ازدواج کردم و پرستارم . دلم نمیخواد خوار تو پاشون بره ولی ازشون دور هم شدم . مشاورم رفتم ولی کارساز نبود

عزیزم حتما پیش روانکاو برو شما باید به وسیله تکنیک هایی به عقب برگردی و همه گذشته رواز ذهنت پاک کنی یجور پالایش وتصعید باید انجام بدی بدترازشما درمان شدن امیدوار باش گلم خوب میشی

گذشته رو رهاکن تموم شده وبرنمیگرده اعتقادداشته باش هرکسی بالاخره جواب خوبی وبدیهاشومیگیره برای برادرت خیرات کن تو اونونمیبینی ولی اون تورومیبینه کاری به مادربزرگت نداشته باش امروزوفرداست که باید در پیشگاه خداوند حساب پس بده وبرای بقیه زندگی صبرومحبت.محبتی رو که ازتو دریغ کردن به همه ببخش

بنظرم باید این خاطرات تلخ خنثی کنی ،اگه میخوای تغییر کنی ،وگرنه این خاطرات بد تو رو از پا در میاره

درمان ذهن . من کلاسش تازه شروع کردم .‌

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
من همیشه میگم اگه مشاوره تون نتیجه نداد، مشاور رو عوض کنید اما خب صحبت از هزینه هم یه مساله ای هست ...

کلی کتاب خوندم. فک میکنم مشکلات من ریشه این . مشاوره رفتن برای من مثل اینه که پارچ آب بپاشی رو آتیش جنگل

عزیزم حتما پیش روانکاو برو شما باید به وسیله تکنیک هایی به عقب برگردی و همه گذشته رواز ذهنت پاک کنی ...

عزیزم مراجعه کردم ولی کارساز نبود

بله اون کوچیک ترین قسمت ماجراست عزیزم💛💜

شاید حرفم خوب نباشه اما فوت کنه کمی دلت خنک میشه همین امروز داشتم تو یه تاپیک میگفتم از فوت یکی از اقواممون خیلی خوشحال شدم و الان ۱۲ ساله از شرش خلاص شدیم .برام مهم نیست کسی فکر کنه ادم بدجنسی ام اما بعضیا خودشون با رفتارشون کاری میکنن ک دیگران آرزو مرگشونو بکنن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)