2777
2789
عنوان

دلم یه خانواده منسجم میخواد

266 بازدید | 44 پست

سلام. شبتون به خیر 

دلم درددل کردن خواست . حس میکنم دیگه تحمل این همه فشارو ندارم . 

از  وقتی به دنیا اومدم همش دعوا،دعواها،دعواهای سرسام آور

دعواهای فیزیکی بین پدرو برادرم،پدرومادر، مادر و برادرم

عمم و مامان بزرگ من با ما زندگی میکنن . مادر بزرگم به اندازه موهای سرم منو آزار داده

انگار هممون به این حجم از ازهم گسیختگی عادت کردیم . بابام یه مرد مستبد خودخواه خودرایه که با کاراش باعث اعتماد برادرم به دوست صمیمیش شد و به دست همون دوستشم به فجیع ترین شکل ممکن  کشته شد 

خواهرم زیبا ترین زنیه که دیدم. هوش اقتصادیش فوق العاده است.اما الان که ازدواج کرده از زمین و آسمون براش میباره . با وجود اینکه همسرش مرد خوبیه اما مطمئنم داره روزای بدی رو تجربه میکنه ولی چیزی به ما نمیگه

خونه و تمام اموالمون به اسم برادر بزرگ ترمه . که حالا با زنی ازدواج کرده که حتی اجازه نمیده ما با برادرمون حرف بزنیم . من ۳ ساله که با برادرم صحبت نکردم.  هیچ وقت خونش نرفتم.تمام سرمایه ای که پدرم از ما دریغ کرد هزینه تشریفات بی معنی همسر برادرم میشه . 

خودمم بچه که بودم مورد دست درازی یکی از اقوام قرار گرفتم .حتی حالا که خودم با عشق ازدواج کردم بازم کابوس میبینم . هنوزم حسرت دوچرخه و عروسک تو دلمه . به اندازه موهای سرم همسرمو دوس دارم . کلی به جامعه و مردمم خدمت کردم ،با دستام کارایی کردم که بهشون افتخار میکنم .

اما مرگ برادر کوچیک ترم بهم اجازه نمیده که خودمو جمع و جور کنم. هر چی مدیریت بحران بلدم به خرج میدم ولی حالم خوب نمیشه . تهمتایی که مادربزرگم مبنی بر دزد بودن من بهم زده زخمش میسوزه،خوب نمیشه .

شما بگید چی کار کنم؟!

غیر از خودت که واقعیت داری ؛ هر آنچه دیده ام همه تزئینی است
کاری نمیتونی کنی صبرتو ببر بالا.نمیتونی دانشگاه قبول شی بری شهرستان خوابگاه؟

من ازدواج کردم عزیزم . خودم پرستارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه نامه به خدا بنویس 

ازش معجزه ی تغییر بخواه

خدا روی امید بنده هاش خیلی حساسه‌

براش معجزه میکنه 

اگه مقدور بود نامه ات رو توی رود یا آب روان بندازه

ه سوره واقعه بخون 

الابذکرالله تطمئن القلوب زیاد بگو‌

همه سربراه میشن 

تو هم آروم میشی 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
عزیزم یه نامه به خدا بنویس  ازش معجزه ی تغییر بخواه خدا روی امید بنده هاش خیلی حساسه‌ براش م ...

سربراهی تو خونه ما معنی نمیده . ممنون از کمکت 💜💛

چه شغل خوبی خواهر منم پرستاره.خب از اون خانواده بیرون اومدی باهاشون ارتباطتو کم کن راحت زندگی کنی.هم ...

بی نظیر ترین آدمیه که دیدم . ولی خیلی چیزی توی عمیق ترین نقطه حافظه ام حک شده . پاک نمیشه هیچ جوره

نمیتونم

نمیخوام نصیحت کنم. ولی این باری که از گذشته داری روی دوشت میکشی میاری روزبه روز سنگین تر میشه. خودتو عذاب نده. خیلی گناه داری عزیزدلم با این چیزایی که تجربه کردی و پشت سر گذاشتی یکم با خودت مهربون باش‌.نمیگم به کل فراموش کن ولی یه جوری باهاش مدارا کن که روح و فکرتو اسیرو درگیر خودش نکنه.

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
نمیخوام نصیحت کنم. ولی این باری که از گذشته داری روی دوشت میکشی میاری روزبه روز سنگین تر میشه. خودتو ...

ممنونم . حس کردم کمی بیشتر از بقیه دوستان منو درک کردی . خیلی روزای بدی رو میگذرونم . اگه این روزا بگذره تا ۱۰۰ سال دیگه نمیمیرم

همه آدما گذشته تلخی دارن بعضیا کم بعضیا زیاد .نباید زیاد غرقش شد

گذشته تلخ بقیه خیلی نمیتونه تسلی بخش من باشه 💛💜

بی نظیر ترین آدمیه که دیدم . ولی خیلی چیزی توی عمیق ترین نقطه حافظه ام حک شده . پاک نمیشه هیچ جوره

ببین خانمی یسری روانشناس هستن یه تکنیک های خوبی دارن برای فراموش یا دور کردن خاطرات حتما از اینترنت پیگیر شو برو

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
ببین خانمی یسری روانشناس هستن یه تکنیک های خوبی دارن برای فراموش یا دور کردن خاطرات حتما از اینترنت ...

یه دوره رفتم اما کارساز نبود . انگار به همه بی اعتماد شدم . حرفای همه رو نقد میکنم . یه خشم عجیبی تو خودم حس میکنم .مثل کسی که ۱۰ سال بغض کنه

ممنون💜💛