2777
2789
عنوان

کتک زدن همسر...

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 18 پست
باید همون موقع که کتک زده و کبودش کرده زنگ بزنه شکایت کنه از چی میترسه اینجوری هم میتونه بچه رو بگیر ...

امروز کتکش زده میخواد شنبه بره 

وقتایی ک خودشو و پسرش رو کتک زده دخترش فیلم گرفته برا مامانش بعنوان مدرک

فقط به دخترش کاری نداره 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
نه الان دیگه اونجوری نیس من یکبار شکایت کردم اصلا کلانتری نرفتم 

اهان ممنون عزیزم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز کتکش زده میخواد شنبه بره  وقتایی ک خودشو و پسرش رو کتک زده دخترش فیلم گرفته برا مامانش ب ...

دلم میگیره این چیزا رو میشنوم چطور دلش میاد بچه ای که از وجود خودشه رو کتک میزنه

ان شاءالله هرچه زودتر از شرش خلاص بشه

خدا را که دارم انگار کسی دستی به قلبم می کشد انگار کسی می گوید خیالت راحت؛ من هستم و من تمام دلشوره هایم را می سپارم به باد..♥️🌱🕊️
دلم میگیره این چیزا رو میشنوم چطور دلش میاد بچه ای که از وجود خودشه رو کتک میزنه ان شاءالله هرچه ز ...

انشاءالله