2777
2789
عنوان

کتک زدن همسر...

889 بازدید | 18 پست

شوهر خواهرم دست بزن داره امروز باز دوباره خواهرم و بچشو سیاه و کبود کرده هیچکس پشتش نیست تا طلاق بگیره مامانم بیشتر بفکر ابروشه تا بچش 

حالا خواهرم میخواد مدرک جمع کنه اگ یوقت خواست طلاق بگیره بتونه بچه هاشو بگیره اول کجا باید بره پزشکی قانونی یا کلانتری 

نامه ای چیزی نمیاد برا همسر؟نمیخواد بفهمه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی قانونی

عزیزم پزشکی قانونی نامه میده؟یا میگ باید شاهد و.. داشته باشی

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
چرا روانیه

اره 

الان خواهرم عکس بچشو فرستاد دلم ریش شد 

کلانتری میگه خانوادگیه ب ما ربطی نداره

باید بره شورای حل اختلاف فکر کنم از اونجا شکایت نامه تنظیم میکنن میفرستن یه اداره دیگه از اونجا هم کاراشو میکنه میفرستن پزشک قانونی 

اول کلانتری شکایت میکنه بهش نامه میدن برا پزشک

دوباره پزشک نامه میده یا سی دی برا دادگاه و..

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
کلانتری میگه خانوادگیه ب ما ربطی نداره باید بره شورای حل اختلاف فکر کنم از اونجا شکایت نامه تنظیم م ...

نمیخواد همسرش بفهمه فقط میخواد یه برگه دستش باشه بعنوان مدرک 

اول کلانتری شکایت میکنه بهش نامه میدن برا پزشک دوباره پزشک نامه میده یا سی دی برا دادگاه و..

مطمئنی عزیز اخه بالا دوستمون گفتن کلانتری میگ بما ربطی نداره موضوع خانوادگیه

باید همون موقع که کتک زده و کبودش کرده زنگ بزنه شکایت کنه از چی میترسه اینجوری هم میتونه بچه رو بگیره هم مهریه و هم خونه !!!

من جاش بودم همون روز اول میرفتم ببخشیدا همچین آدمای لیاقت تحمل هم ندارن 

خدا را که دارم انگار کسی دستی به قلبم می کشد انگار کسی می گوید خیالت راحت؛ من هستم و من تمام دلشوره هایم را می سپارم به باد..♥️🌱🕊️
مطمئنی عزیز اخه بالا دوستمون گفتن کلانتری میگ بما ربطی نداره موضوع خانوادگیه

زنگ بزنه ۱۱۰اونجا مشاور دارن 

راهنمایی میکنن 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌