2777
2789

وكالت قبول شدنش سخته عزيزم شما تو دانشگاه وكالت نميخونيد حقوق ميخونيد بعد تو آزمون وكالت كه يكي از آزموناي سخته شركت ميكنيد بعد كه به اميد خدا قبول شديد دو سال كارآموزي داريد بعد يه امتحان اختبار ميديد و به اميد خدا وكيل ميشيد

من جاي شما بودم ميخوندم و اين مسير رو طي ميكردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه سرمایه یک زن خانه دار همون چندتیکه آهن هست که به دردش میخوره تواینده . وگرنه مدرک خالی تو طاقچه ...

بحث مدرک نیست زن هر چی بیشتر از همه چیز سر دربیاره و باسواد تر باشه زمینه برای سواستفاده مرد دیگه فراهم نمیشه 

اینم خانم بره تو اجتماع و دانشگاه و سواد حقوقی و اجمتاعیش بره بالا خیلی خیلی به نفعشه 

بالاترین مدرک از بهترین دانشگاه با بهترین نمرات رو داشته باشی اخرش اگه پارتی یا پول یا سهمیه نداشته ...

سلام هايدي جان،تو آزمون وكالت خوشبختانه دستي وارد نشده ولي قبوليش فوق العاده سخته 

من دانشجو حقوقم

اگه برگردم ب عقب هیچ وقت دنبال دانشگاه نمیر فتم

همون طلاها رو یا نگه دار یا بزن تو یه کاری 

حقوق حداقل ۱۰ سال باید بدوی که ب درامد برسی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من دانشجو حقوقم اگه برگردم ب عقب هیچ وقت دنبال دانشگاه نمیر فتم همون طلاها رو یا نگه دار یا بزن تو ...

چ کاری خب دوست دارم.مغازه بزنم .بنظرت میشه طلاهام سی ملیون میشه با یه وامی چیزی بزارم روش یه مغازه بزنم چطوره

چ کاری خب دوست دارم.مغازه بزنم .بنظرت میشه طلاهام سی ملیون میشه با یه وامی چیزی بزارم روش یه مغازه ب ...

ببین می تونی چرخکاری یاد بگیری 

تولیدی بزن یا سالن اریشگاه بزن

کلا یه مدت تحقیق کن 

باور کن  حقوق دروسش خیلی سخته 

کارش هم بگیر نگیر داره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن