2777
2789
عنوان

با شب جمعه مشکل دارم کممممممک

934 بازدید | 28 پست

خانوما کمکم کنید حدود ۴ سال پیش یه شب شوهرم گفت می‌خوام برم آبیاری معمولا میرن و منم چیزی نگفتم و رفت ،یهو بعد یکی دو ساعت یه حس خیلی بد بهم دست داد و گفتم بهش زنگ بزنم ،دو سه مرتبه اول جواب نداد مرتبه آخر دیدم از دسترس خارج شد ،عجیب دلشوره گرفته بودم زنگ زدم محل کارش گفتن اصلا امشب اینجا نبوده😔منو بگو دونیا رو سرم خراب شد ،تا ساعت ۲ شب که اومد خونه من مردم و زنده شدم وقتی هم اومد دعوای بدی باهش کردم و حالت طبیعی نداشت انگاربا کلی فحش و کتک منو برد و مثلاً زمینی که آب خورده نشونم بده که اونقدر عصبی بود منو دوبار از رو موتور انداخت و آخرشم چون تاریک بود هیچی ندیدم و برگشتیم ،اون شب جمعه شب بود و این خاطره وحشتناک منو رها نمیکنه بعد ازونم هرچی التماس کردم که کجا بوده چرا بهم دروغ گفته ،لو نداد ،حالا ازین قضایا و نامردی شوهرم بگذرم که من حامله هم بودم منو پرت کرد از رو موتور. ،بعد گذشت چهار سال این اتفاق از یادم نمیره و بطرز وحشتناکی به شب جمعه ها حساس شدم بطوریکه از دو روز مونده به آخر هفته حالم بده ،کمکم کنید چکار کنم فراموش کنم ،شونرم براش مهم نیست میگه هر چی دوست داری فک کن😔💔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

آخی عزیزم😞

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شوهرت کاری نکرده.....اره منم گاهی ی روزی رو یا ی لباس یا ی غذای رو نحس میدونم

اینو واقعا داری میگی که شوهرم کاری نکرده ؟؟!🥺😦

اینو واقعا داری میگی که شوهرم کاری نکرده ؟؟!🥺😦

اره منکه اونموقع قیافش یا عکس العملش ندیدم اما چون گفتی تورو برده باعصبانیت آبیاری باغ و نشونت داده واینکه تلاش برای حاشا کردن نمیکنه ....بنظرم چیزی نبوده......نگفت چرا تلفنش جواب نداره؟

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

والا باید خودتو بنز بدونی

بقیه رو پراید

حتی اکه خودتم قبول ندار باید اینطوری به شوهرت نشون بدی

که کس که بنز داده نمیره پراید سوار شه

بعد اینطوری گریه زاری میکنی که کجا بودی؟! تازه ددحالی که مطمعن هم نیستی کاری کرده یا نه

نذار پررو شه که

یکمم رو اعتماد بنفست کار کن تو یه ادم بالغ هستی بنده کسی نیستی که اینطوری براش گریه زاری کنی

لطفا لایک نفرمایید😅

نمیفهمم چرا اینقد الکی خودتونو اذیت میکنین بنطر من که هیچی ارزش از بین بردن ارامشمو نداره اصلا هرجا بود مردی بخواد کاری کنه میکنه و هیچ وقت متوجه نخواهی شد پس بزن به بیخیالی البته خودمم بعد 6سال حرص خوردن به این نتیجه رسیدم

اره منکه اونموقع قیافش یا عکس العملش ندیدم اما چون گفتی تورو برده باعصبانیت آبیاری باغ و نشونت داده ...

طبق معمول همیشه میگه شارژش تموم شد ولی کاملا فهمیدم عمدا جواب نداد و بعدشم خاموش کرد

والا باید خودتو بنز بدونی بقیه رو پراید حتی اکه خودتم قبول ندار باید اینطوری به شوهرت نشون بدی که ...

از خیلی لحاظ ازش سر هستم ولی اعتماد بنفسم صفر هرچی خودم اعتماد بنفس ندارم هرچی شوهرم منو خورد میکنه

نمیفهمم چرا اینقد الکی خودتونو اذیت میکنین بنطر من که هیچی ارزش از بین بردن ارامشمو نداره اصلا هرجا ...

اره قبول دارم ولی در عمل خیییلی سخته بی تفاوت بشی وقتی گوشبشو جواب نمیده این قلبم میخواد از جا در بیاد 

طبق معمول همیشه میگه شارژش تموم شد ولی کاملا فهمیدم عمدا جواب نداد و بعدشم خاموش کرد

شوهرمنم ۷ساله باهاش زندگی میکنم از هر ۱۰تماسو پیامامو یکیشو گاهی جواب میده ......ازشم مطمنم همیشه ک ب خیانت و اینجورچیزا ربطی نداره مثلا بعضی آقایون از خستگی ومشکلاتو وبی حوصلگی و.......گاهی دستشون بنده ک مطمنم شوهرتوام دستش بند بوده بیخیال

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄