2777
2789
عنوان

با شب جمعه مشکل دارم کممممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 28 پست
از خیلی لحاظ ازش سر هستم ولی اعتماد بنفسم صفر هرچی خودم اعتماد بنفس ندارم هرچی شوهرم منو خورد میکنه

نباید بهش رو بدی

من اصلا بهش رو نمیدم

تازه یه شهر دیگه ست ولی ۲۴ ساعته خبر دارم کجاست چیکار میکنه خودش عکس میده و هی قربون صدقه میره

حرف زیاد بزنه جوابشو میدم به موقع ام بهش میفهمونم چه خوشبحالشه منو داره 😆 

اگه زیادی به مردا رو بدی براشون عادی میشه و دیگه رابطه هیجانی براشون نداره

مردا باید همیشه در حال تلاش برای جلب نظر شما باشن و وقتی موفق میشن اون حس خوب باعث میشه راضی بمونن و بیشتر تلاش کنن

برعکس اگه هی بگی کجا بودی و چرا به من نگفتی و ... ازت فاصله میگیرن چون میدونن به اندازه کافی دیگا دد دستریشونی و فاصله میگیرن تا کنترل نشن

شاید هیج کاری هم نکننا ولی مثلا کاری هم داشته باشن دیگه نمیگن تا حس کنن کنترل نمیش

لطفا لایک نفرمایید😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید بهش رو بدی من اصلا بهش رو نمیدم تازه یه شهر دیگه ست ولی ۲۴ ساعته خبر دارم کجاست چیکار میکنه ...

شما تازه ازدواج کردید ؟ازین بابت میپرسم که بدونم تازه عروسید که شوهرتون براتون ارزش قایله یا همون سیاسته که اینجوری شدن؟

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
نباید بهش رو بدی من اصلا بهش رو نمیدم تازه یه شهر دیگه ست ولی ۲۴ ساعته خبر دارم کجاست چیکار میکنه ...

و اینکه میگید نباید بهش رو بدم دقیقا ینی چی ممکنه با مثال بیشتر توضیح بدین🤦

نه عزیزم ۸ ساله

وای چه خوب رمز موفقیتتون چیه آخه شما میگید محلش نزار نپرس کجا بوده من اگر صد سالم نپرسم اون عین خیالش نیست بعدش برا خودمم خیلی سخته که نپرسم 🤦 

وای چه خوب رمز موفقیتتون چیه آخه شما میگید محلش نزار نپرس کجا بوده من اگر صد سالم نپرسم اون عین خیال ...

شما باید سر خودتونو گرم کنید وقتتو پر کنی باشگاه و پارک و تفریح و خرید و اینجور چیزا.بهتره هزینه هم نداشته باشه تا بهونه نیاره و مانعت بشه

اینطوری اون کنجکاو میشه ببینه کجایی شاید غر بزنه همش بیرونی و این یعنی راهت داره نتیجه میده و باید ادامه بدی به اهمیت دادن به خودت و مهم نبودن کارای اون. نباید حساسش کنی به خیانت و اینجور چیزا ولی باید برای خودت وقت بذاری و حتی با افرادی که اعتماد داره وقت بگذرونی

اینطوری اون حس میکنه باید حواسشو به زنش جمع کنه 

کم کم باعث میشه از اون فاز که میخوای کنترلش کنی دربیاد و بهت نزدیک تر بشه

غر زدن ممنوعه

همیشه در دسترسش بودن ممنوعه

گیر دادن به این که سرش تو گوشی یا تلویزیونه ممنوعه

حرفای خاله زنکی ممنوعه

کتاب بخون کتابای علمی حالا هر علمی. دانشت رو ببر بالا تا هم اعتمادبنفست بره بالا هم جدی تر بگیرتت

لطفا لایک نفرمایید😅

همیشه ام یادت باشه مردی که بخواد خیانت کنه

هرچقدم کنترلش کنی باز بلده کار خودشو بکنه

فقط کنترل کردن و گیر دادن باعث دوریش میشه و احتمال خیانت رو بیشتر میکنه

پس الکی بهش گیر نده و همیشه اندازه ۵ درصد جا بذار که هر ادمی مکنه خیانت کنه و شوک نشی

اینطوری ارزش بیشتری برای خودت قائل میشی

لطفا لایک نفرمایید😅

شما باید سر خودتونو گرم کنید وقتتو پر کنی باشگاه و پارک و تفریح و خرید و اینجور چیزا.بهتره هزینه هم ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 🌸

اصلا چرا مردا میرن سراغ افراد دیگه؟

چون باید براشون زبون بریزن،ناز بکشن؛ پول خرج کنو کلی زحمت بکشن تا بدستش بیارن و وقتی بدستش اوردن احساس پیروزی و قوی بودن میکنن

درحالی که زن خودشون کاملا رفتار دیگه ای باهاشون داره و هی بهش میگه کجا بودی چرا دیر اومد چرا پیشم نبود و توقع بالایی دارن همین باعث میشه مرد نتونه اون حس پیروزی رو با زن خودش تجربه کنه

لطفا لایک نفرمایید😅

چیشد مشکلتون حل نشد مشاوره قبول کردن 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
اصلا چرا مردا میرن سراغ افراد دیگه؟ چون باید براشون زبون بریزن،ناز بکشن؛ پول خرج کنو کلی زحمت بک ...

کاش هر روز ازین تجربیات ناب واسم میزاشتین