2777
2789

سلام ، دوستان امروز دندون ۴ از فک بالا رو عصب کشی و پر کردم الان حدود دو ساعت میگذره اومدم خونه ولی سمت چپ لبم بی حسی داره و موقع صحبت ی جورایی کجه!!  

قبلا هم ی بار عصب کشی فک پایین انجام دادم اما چنین چیزی پیش نیومد برام و الان خیلی میترسم تو رووووو خدا اگه تجربه ای دارین بگین نکنه همینجوری بمونه 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش درست میشه. واسه من دکتره جای اشتباه تزریق کرده بود علاوه بر لبم ، پلک چپم هم فلج شده بود ...

واقعا؟ خیلی میترسم برای شما چقدر طول کشید تا رفع شد نکنه همینجوری بمونه

واقعا خداکنه همینجور باشه دارم استرس میمیرم ، الان یکم بی حسی دندونم رفته و ی ذره دردشو حس میکنم اما ...

نترس بابا

تازه انقد باحاله ما کلی میخندیم این جور مواقع

خیلی قیافه خنده دار میشه😂😂

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
نترس بابا تازه انقد باحاله ما کلی میخندیم این جور مواقع خیلی قیافه خنده دار میشه😂😂

اگه بدونم زود رفع میشه اره ولی همش میترسم دیگه نره گوگل هم سرچ کردم نوشتن بعضی وقتا تا یک ماه اینجوری میمونه و به عصب مرکزی اسیب رسیده!😭😭😭😭

واقعا؟ خیلی میترسم برای شما چقدر طول کشید تا رفع شد نکنه همینجوری بمونه

چشمم دو ساعتی طول کشید ولی لبم بیشتر طول کشید فکر کنم ۴ ساعتی شد. اگر احساس درد داری از الان که هنوز کامل حس برنگشته مسکن بخور.

نگران لبت هم نباش. من لبم سر بود غذا میخوردم یه دستمال هم دستم بود هی فکر میکردم از دهنم داره میریزه بیرون . یا آب دهنم میاد بیرون.

چشمم دو ساعتی طول کشید ولی لبم بیشتر طول کشید فکر کنم ۴ ساعتی شد. اگر احساس درد داری از الان که هنوز ...

سر شده یعنی چی عزیزم؟ راهی نیس زودتر بهتر شه مثلا حوله یا کمپرس گرم بزارم 🥺🥺🥺