2777
2789

من خودم همیشه ازقصد لباس تیره میپوشم که عروس به چشم بیاد با ارایش کم و موهای ساده 

عروسی یکی از اقوام بود یکی از مهمونا که بعد از مامانم شنیدم جاری عروس بوده لباس سفید و بلند پوشیده بود با موهای شنیون کرده حالا ارایش زیاد مهم نیست

اولاش عادی بود زنه میرفت وسط دقیقا جلوی عروس میرقصید عروس هم واکنش نشون نمیداد عادی بود ولی یه بغضی تو چشماش بود 

لحظه اخر که عروسی داشت تموم میشد عروس بغضش ترکید زد زیر گریه مادرشوهرِ عروس هم رفت به جاریه گفت کارت خیلی زشت بوده یهو جاریه سلیطه بازی دراورد با صدا بلننند داد میزد تو حسودیت شده که گریه میکنی لباس پوشیدنم به خودم مربوطه الکی ادا مظلوما رو درمیاری که منو خراب کنی و.... 

بنظر من کارش خیلی زشت بوده نه فقط توی ایران بلکه توی اروپا هم یه کار خیلی زشته که لباس سفید بپوشن تو عروسی مردم😐وای تاجم میزارن دیگه بدتر

بعضیا متاسفانه روشنفکری میکنن میگن لباس پوشیدن مون به خودمون مربوطه دوست داریم سفید بپوشیم ... خب توی عروسی خودتون و تولدتون یا مهمونی بپوشین چه کاریه خب:/💔

این واقعا بی فرهنگیتونو میرسونه ممکنه عروس تو رودربایستی قرار بگیره بگه مشکلی نیست ولی واقعا از ته دلش ناراحت میشه

کاربری دست 2نفر هست! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر وقیح بوده جاریش واقعا خدا اینجور آدما رو از روی زمین برداره تنها شب عروسی اون دختر رو خراب کرد منم معمولا برای عروسی ها لباس سفید نمیپوشم ابدا اکثر رنگی یا مشکی سفید هم‌بپوشند خیلی خیلی سادس در حد لباس عروس نیست

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘