2777
2789
عنوان

لطفا نی نی یار ۵ رو برام تگ کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 22 پست
سلام ،وقتتون بخیر،  اگر بخوام مثل خودتون با بیشعوری برخورد کنم ،الان باید تاپیک رو قفل کنم و&nb ...

اگه شما هم ادب داشته باشید این الفاظ را برای من به کار نمیبرید، یه کلام به من بگید مشکل شما با من چیه، من و شما چه صنمی با هم داریم که بخوام به شما جواب بدم چه چیزی بین ما اتفاق افتاده که خودم خبر ندارم

پسر‌هستم😐نه‌ درخواست‌ دوستی‌ میدم⛔نه درخواست دوستی قبول میکنم⛔
اگه شما هم ادب داشته باشید این الفاظ را برای من به کار نمیبرید، یه کلام به من بگید مشکل شما با من چی ...

کاش یک مقدار ادب ب خرج میدادید

بابته پاک کردن امضا تشکر می‌کردید

واقعا براتون متاسفم

درخواست دوستی ممنوع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله جناب بنده آدم بیشعوری هستم لطفا داخل تاپیک بنده پست نزارید فضول زیاد هست می‌آیند میخونند ،بن ...

ببینید خانم من نه با شما کاری دارم و نه دوست دارم داشته باشم ، قصد توهین هم به هیچ کس رو ندارم من اگه بخوام به کسی توهین کنم به شخصیت خودم توهین کردم ، اگه اهل دوستی هم بود این امضا رو برای خودم نمی نوشتم ، بعدش یادتون نره شما اول اومدید توی تاپیک من بحث را شروع کردید ،اگه تاپیک‌هام رو قفل میکنم این به خودم مربوط میشه، بعدش برای چی برام گزارش زدید مگه چکار کرده بودم، فقط یه چیزی، بزارید خدا همیشه جلوی چشماتون باشه، موفق باشید

کاش یک مقدار ادب ب خرج میدادید بابته پاک کردن امضا تشکر می‌کردید واقعا براتون متاسفم

مگه ازم تقدیر کردید که تشکر کنم، شما با آبروی من به خاطر خطای نکرده بازی کردید،ای کاش فقط یه بار بهم میگفتی گناه من چی بوده که مرا نمی‌بخشید

اتفاقا خطای بزرگی کردید...

خب بگید خطام چی بوده، به اون خدا دیگه خودم از این کنایه‌های شما خسته شدم ، میخوام این موضوع همینجا تموم بشه

خب بگید خطام چی بوده، به اون خدا دیگه خودم از این کنایه‌های شما خسته شدم ، میخوام این موضوع همینجا ت ...

جناب 

من ازشما بدی ندیدم

اوکی؟

برو ب زندگیت برس

در پناه خداباشی

درخواست دوستی ممنوع