سلام ،وقتتون بخیر، اگر بخوام مثل خودتون با بیشعوری برخورد کنم ،الان باید تاپیک رو قفل کنم و&nb ...
اگه شما هم ادب داشته باشید این الفاظ را برای من به کار نمیبرید، یه کلام به من بگید مشکل شما با من چیه، من و شما چه صنمی با هم داریم که بخوام به شما جواب بدم چه چیزی بین ما اتفاق افتاده که خودم خبر ندارم
پسرهستم😐نه درخواست دوستی میدم⛔نه درخواست دوستی قبول میکنم⛔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببینید خانم من نه با شما کاری دارم و نه دوست دارم داشته باشم ، قصد توهین هم به هیچ کس رو ندارم من اگه بخوام به کسی توهین کنم به شخصیت خودم توهین کردم ، اگه اهل دوستی هم بود این امضا رو برای خودم نمی نوشتم ، بعدش یادتون نره شما اول اومدید توی تاپیک من بحث را شروع کردید ،اگه تاپیکهام رو قفل میکنم این به خودم مربوط میشه، بعدش برای چی برام گزارش زدید مگه چکار کرده بودم، فقط یه چیزی، بزارید خدا همیشه جلوی چشماتون باشه، موفق باشید
پسرهستم😐نه درخواست دوستی میدم⛔نه درخواست دوستی قبول میکنم⛔