2777
2789

کیک زبرا

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1 لیوان

شکر 1 لیوان

آرد 2.5 لیوان + 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع 1/2 لیوان

بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود .کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین .آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه .سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.
در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق پوبی یا فلزی هم بزنید .ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین.
بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین .به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشه که مواد هم وزن بشن و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیره.
توی قالبی که از قبل آماده کرده بودین یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزین و یک ملاقه از مواد سفید به وسطش اضافه کنید و این کار رو تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه بدین.
در انتها به کمک یه سیخ چوبی یا خلال دندون از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازین تا شبیه گل بشه.
در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین.
میتونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید و حتما هم نیازی به طرح انداختن در مرحله ی نهایی نیست.

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

همه مواد که لازم داری بزار بیرون از یخچال هم دمای محیط بشن

بعد سه تاتخم مرغ و سفیده وزرد رو جداکن..سفید رو انقد هم بزن که برعکس کنی ظرف و نریز چیزی ازش

ارد وسه بار الک کن..شیر وکم کم اضافه کن هم بزن زرده و روغنم وانیل و بکینگ پودر اضافه و کن بهش و هم بزن به یه جهت هم بزن اخر سر سفیده رو اضافه کن و هم بزن تا باهام مخلوط بشن 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد قابلمه رو بزار داغ شه روغن بریز مواد وبریز توش زیرش شعله پخش کن بزار کم کن دم کنی بپیچ درش و ببند

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

کیک کدو حلوایی (خیلی خوش رنگ و خوشمزه ست)

به اندازه دو تا لیوان فرانسه کدو رنده میکنیم.

دو تا لیوان فرانسه آرد

یک لیوان و نصف شکر

پنج تا تخم مرغ

نصف لیوان روغن

یک قاشق چ وانیل

طرز تهیه:

تخم مرغ و وانیل و شکر رو هفت تا ده دقیقه با همزن برقی تند میزنیم

بعد نصف لیوان فرانسه روغن رو  به مواد اضافه می کنیم .سی ثانیه با دور کند میزنیم

مرحله بعد دو تا لیوان آرد رو که با نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر سه بار الک کرده بودی به مواد تو سه مرحله اضافه میکنیم و  با لیسک اروم هم میزنیم
اینجا مواد یک مقدار سفت میشه.

حالا کدوها رو میریزیم و  بازم آروم هم می زنیم
، یه حالتی لیسکو از زیر مواد دوربده بچرخون بیابالا

فر هم ازقبل گرم شده باشه
با180 درجه
حدودن پنجاه دقیقه

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

دراخرم بایه چوب کبریت تست کن اگر مواد بهش نچسبید دربیار برعکس بنداز تو قابلمه اونورم بپزه و تمام