2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی تو دولتی برم یا خصوصی

154 بازدید | 15 پست

سلام من زایمان طبیعی دارم بیمه م فقط سه تومن از پول زایمانو میده...خصوصی 9 تومنه دولتی رایگانه بنظرتون واسه طبیعی فرق زیادی دارن دولتی و خصوصی؟

برو سزارین به پولش فکر نکن اونجا ادم حاضره دنیا رو بده خلاص شه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

برای من که خییلی فرق داشت،من ده تا دیگه هم بیارم میرم خصوصی.حیف نیس آدم خودشو بیچاره کنه تو بیمارستانای دولتی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره.مثلا ما یه زایشگاه داریم افتضاحه.

یه دولتی دیگم هست بلوک زایمان داره از خصوصی بهتره.اتاق شخصی مامای شخصی دکتر میاد 

عالیه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

تهرانی؟

من سیدالشهدا رفتم نیمه دولتی ۳ تومن قبل عید بود با دفترچه تامین اجتماعی فوق العاده راضی بودم دوتا بچه هامو اونجا دنیا اوردم

کلی بهم رسیدن و با اخلاق بود ن و تمیز بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ای که بخواد دنیا بیاد میاد

اونا همشون فقط وسیله ان پس توکل کن به خدا

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

برا من نیمه خصوصی بود بیمارستان مردم تهران رسیدگیشون عالیه البته من سزارین بودم 10 ماه پیش 6 تومن گرفتن

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗

سلام عزیز، ان شاء الله به سلامتی بچتو به دنیا بیاری، به نظر من برو اول یه سر به بیمارستان دولتی بزن محیطشو ببین بعد انتخاب کن و حتما ماما همراه داشته باش

من رفتم دولتی، بسیار تمیز، اتاق جدا داشتم با حمام و دستشویی، اما توجهشون بهم کم بود و مامای همراهم سر 3 سانت اومد و از وقتی اون اومد چون کمرمو ماساژ میداد خیلی شرایط برام بهتر شد، ولی قبلش که توجهشون بهم کم بود و هر از چند دقیقه میومدن سر میزدن خیلی سختم بود. کلا 36 هزار تومن پام افتاد اونم بخاطر هزینه دارو ها. 

لایک نکن خانوم گل، برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کن مهربون😍

برو خصوصي 

ديروز يكي ميگفت تو زايمان طبيعي كادر مجرب و با توجه كافي خيلي به دادتون ميرسه 

پول چرك كف دسته 

مياد و ميره 

بيمارستاناي دولتي خيلي خوب نيستن 

هيچ وقت به خاطر خساست انتخابتو تغيير نده

❌ لایک ❌
همین دولتی که میگید اسمش چیه؟

بیمارستان بهشتی

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.