2777
2789

معده درد شدید

از بوی فست فود حالم بد میشد

یه 10روز قبل بی بی چک

روز موعدم بی بی زدم مثبت شد

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل لانه گزینی سینه هام به شدت دردناک و متورم شد و ی گرفتگی خاص تو موقع حرکت کردن تو رحم داشتم تو پریودی این شکلی نیست 3 روز خون لانه گزینی در حد لک های قهو ه ای و صورتی خیلی کم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

علایم پریودم بود شدیدتر و زودتر

بعد هی فک میکردم‌شدم

کله م رو میکردم تو شورتم میدیدم نشدم

تا روز موعدم آز دادم مثبت بود

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من از وقتی که hcg  تزریق کردم تا الان که ۱۵ روز میگذره درد پری و ترشح سفید رنگ دارم

شاید به خاطر آمپوله

اصلا بهش فک نکن

من ماهی باردار شدم که بی خیالش بودم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
قبل لانه گزینی سینه هام به شدت دردناک و متورم شد و ی گرفتگی خاص تو موقع حرکت کردن تو رحم داشتم تو پر ...

منم این گرفتگی خاصو دارم.ترشح دارم و درد پریودی.درد معده هم میشم.ینی باردارم؟

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍
منم این گرفتگی خاصو دارم.ترشح دارم و درد پریودی.درد معده هم میشم.ینی باردارم؟

نمیشه مطمئن بود عقب انداختی الان 

موعدت بذار بی بی چک بزن چرا خودتو اذیت می کنی ایشالا باردار باشی برا منم دعا کن بعد دوتا سقط شنبه میخوام برم سونو دعا کن همه چی خوب باشه فعلا ساک تشکیل شده باشه بعدم تا آخر خوب پیش بره

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
نمیشه مطمئن بود عقب انداختی الان  موعدت بذار بی بی چک بزن چرا خودتو اذیت می کنی ایشالا باردار ...

اخه اقدام اولمه خیلیییی هم نینی دوس دارم هیجان زده ام.ممنونم عزیزم ایشالله نی نیت سالم و سلامت بدنیا بیاد😍

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍
اخه اقدام اولمه خیلیییی هم نینی دوس دارم هیجان زده ام.ممنونم عزیزم ایشالله نی نیت سالم و سلامت بدنیا ...

خوب پس خیلی عجله داری صبر کن به وقتش 

ایشالا زود به خواسته ت برسی