2777
2789
عنوان

عروسی تو کرونا

108 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من واقعا الان با استرس شدید این تاپیک رو زدم...

داداشم نامزده و تصمیم گرفتن عروسی برگزار کنن.

هرچیم میگم الان وضعیت داغونه میگن نه تو فضای آزاد میگیریم با ۱۵۰ نفر بخدا الان ده نفرم زیاده چه برسه به ۱۵۰ نفر...

خیلی دعوا کردم و حتی گریه هم کردم ولی آخرش میگن به تو ربطی ندارم...

جون همه در خطره چیکار کنم دارم روانی میشم.

تو نرو

بذا اینجوری بفهمه خود رای بودن عاقبت بدی داره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشتباهی میکنه تو نرو تا ۱۵ روز بعدش هم نرو. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بگو هرکسی بگیره (هرچند هرکی ک بره خودش مسئول بی عقلی خودشه) اما هرکس بگیره و هرنفر ک فوت شه ی عمر اه دنبال زندگیشه 

بزارید این زنجیره لامصب قطع شده. پوسیدیم ما

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اگه نرم هزار تا حرف پشتشه

حرف بهتر از مرگ و مریضیه. حرف تموم میشه ولی هر که بمیره مرده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مگه لازمه عروسی با کشتار دسته جمعی شروع بشه. الان یه کاری میکنن اگه اتفاقی بیافته با آه و نفرین همراهه .والله برا عروسی خانواده دو طرف کافین. 

مگه میشه؟ گاهی تو یه مخمصه ای گیر میکنی که واقعا نمیدونی چیکار کنی

خوشگل خانومی واقعا ب نوبه ی خودم از درک و شعورت ممنونم و خوشحالم ک هموطنیم . ولی شما دیگه بیش ازین کاری ازت برنمیاد و جز کدورت اثری نداره رفتارات اما میتونی این دغدغه ات رو به این طریق اعلام کنی ک حتی طی مراسم هم از ماسک دوبل استفاده کنی و به هیچ وجه درش نیاری با کسی نزدیک نشی و از خوردن غذا هم امتناع کنی یا با رعایت پروتکک ها و جایی ک کسی نباشه شام میل کنی. اینطوری هم عزیزانت از نبودت ناراحت نمیشن و هم شما دین خودت رو در فرهنگ سازی و اعلام دغدغه و نشان دادن اعتراضت به خوبی ادا کردی

خانم آقای دکتر