2777
2789
الهی قربون دل غمگینت 😔انشالله دوباره مامان میشی سالمو سلامت عزیزم غصه نخور 

خدا نکنه انشالله مرسی اصلا اونموقع که دکتر گفت انشالله بارداری های بعدی متاسفم حس کردم خودمم مردم.شدیدا جای خالیشو حس میکنم همش میگم‌اگه بود الان باهاش مشغدل بودم اینطوری اونطوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خیلی سخته منم هشت ماهگی یه دوقلو پسر ازدست دادم واقعا یادم افتادنی دیوانه میشم روزهای خیلی سخت ...

آره خیلی سخته برا منم پسر بود اصلا نمیتونم کنار بیام دلم بچه میخاد جای خالیشو پر کنه شما کی دوباره حامله شدین؟

من شب رفتم بیمارستان گفتن فشارت بالاست قرص دادن گفتن صبح بیا سزارین. صبح دوتا بچه مرده تحویلم دادن. ...

وای خدا ازشون نگذره چقد راحته براشون بگو میمردین همون دیشب سزارین کنین😔

آره خیلی سخته برا منم پسر بود اصلا نمیتونم کنار بیام دلم بچه میخاد جای خالیشو پر کنه شما کی دوباره ح ...

عزیزم من درست دوسال بعدش حامله شدم الانم بااینکه بعددوقلوهام زایمان کردم محاله یادم نیفتن.اون لحظه که خونم پر آدم بود بدون بچه اومدم خونه دخترم گفت مامان پس داداشام کو ،بدترین لحظهای زندگیم بود خدا هیچکس شرمنده نکنه باشرمندگی جواب دخترمو دادم

خیلی  دوس دارم دوباره حامله بشم نمیدونم کی باید اقدام کنم😔

منم آخر هشت ماهگی وقتی رفتم دکتر واسه چکاب صدا قلبشو نشنید سریع رفتم سونو بند ناف دور گردنش پیچیده بود و قلبش نمیزد شب قبلش کلی ورجه وورجه کرده بود کلی باهاش حرف میزدم صدامو میشناخت الان ۲۰روزه گذشته اما نتونستم ی روز هم آروم باشم . همه چی سالم بود . توبارذاری اصن اذیتم نکرد