2777
2789
عنوان

این پسر فازش چیه؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی واضح بیان میکنه با اخلاقش که دوستت زنگ تفریحشه حالا اگه کارم تموم شد وقت داشتم یه سری ام بتو می ...

اما وقتایی که حالش خوبه چنان مثل پروانه دور این میچرخه و چرب زبانی و شیدایی

اما تا دور میشه انگار اصلا این بنده خدا وجود نداشته

خدایا تنهامون نزار
یعنی اختلال شخصیت دارن؟ پس چرا پسره واسه خانواده اش اینطور نیست؟

دقیقا شوهر منم همینجوریه واسه خانوادش اینجوری نیس ولی واسه من ی مدت خوبه ی مدت بد نه خوبیاشو دیگ باور میکنم ن بدیاشو کلا قاطی کردم

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
اما وقتایی که حالش خوبه چنان مثل پروانه دور این میچرخه و چرب زبانی و شیدایی اما تا دور میشه انگار ا ...

عزیزم زنگ تفریحه دیه اون موقعی که حالشو داره خوبه باهاش وقتی حالشو نداره خدافزی مثه اسباب بازی بچه ها عروسکاشونو وققتی حالشون خوبه موهاشونو شونه میکنن لباساشونو میشورن ولی کافیه دعواش کنی یا ناراحتش کنی کله همون عروسکو میزننه زمین 😐

خب شایت ذهنش خیلی درگیر کاراشه.منم همینم و بعضی وقتها ممکنه بخاطریه سری هدف و کارایی که دارم با بهتر ...

البته کار و شغل این آقا طوریه که بعضی وقتها بهش ماپوریت های خاص میخوره و خیلی درگیر میشه

هر چند که همون وقتام گفته میشه یک روز در میون یه پست تو صفحه اش داره

یعنی همراهی فالووراش رو نمی خواد از دست بده

خدایا تنهامون نزار
ای بالا چه بد

اوهوم 

ی وقتایی ک خوب میشه میگم خدایا چیکارم داره یا چیکار کرده عذاب وجدان گرفته اینجوری محبت میکنه یا میگم میخواد خرم کنه ک چیو نفهمم کلا خوش بین نیستم ب محبتاش 

بدم ک میشه میگم هیچ وقت دوسم نداشته 

😂😐😔

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔