2777
2789
عنوان

عمل چشم

282 بازدید | 13 پست

دوستان من رفتم دکتر و نوبت گرفتم برای عمل

میخاستم بدونم شما عملی انجام دادید؟

چندسالگی عمل کردید؟

بعد عمل مشکلاتی داشتید یا خیر؟

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

شما اگر عمل کردید پیش کدوم دکتر بودید؟

من دکتر رحمانی شاد رو انتخاب کردم؟

کسی میشناسدش؟

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ عملی😐

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
جراحی لازک پیش دکتر شهره کدخدایی عاااالی و راضی هیچ مشکلی ام نیس الحمدالله

کدوم استانه عزیزم 

من‌خوزستانم 

چ عملی😐

لازک

لازک

اهان

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
تهران

عزیزم برای عمل چ نکاتی باید بدونیم

مثلا شنیدم میگن شب بعد عمل چشما خییلی درد میگیره ،درسته؟

و اینکه عینک هایی که باید زنیم چند روز بعد عمل،عینک های مخصوصی هستن یا همین عینک آفتابی هایی هستن که همه میزنن؟

چندسالگی عمل کردید شما؟

عزیزم برای عمل چ نکاتی باید بدونیم مثلا شنیدم میگن شب بعد عمل چشما خییلی درد میگیره ،درسته؟ و اینک ...

ن دردنداری

مسکن میدن بهت 

خیلی حرفا میزنن باید تجربه کنی ببینی واقعا هیچی نیس

فردای عمل شاید حس کنی تو چشمت شِنه سنگینه اونم قرص میخوری اصلا حس نمیشه 

عینکم همین عینک افتابی خوب و استاندارد کفایت میکنه

مراقبت کن دیگه قطره هایی ک میده درست استفاده کنی و نور به چشمت نخوره حله  

ببخشیدهزینش چقدشده

واسه ۵ ام نوبت دارم ،۵ مرداد 

خود عمل ۵۸۰۰

عکی قرنیه چشم هم ۳۰۰

با هم میشن ۶۱۰۰