2777
2789
عنوان

کیا مادر پدرشون با هم مشکل دارن

169 بازدید | 17 پست

من متاهلم هروقت میرم خونمون بابام بهم میگ با مادرت حرف بزن انقد برام قیافه نگیره دوسه سالی میشه ک مامانم بدجوری از بابام بدش اومده اخه بابام اصلا اخلاق نداره از بچگیم یادم میاد خیلی مادرمو میزد و بداخلاق بود الان ک سنشون رفته بالا بابام هی میخاد دل مادرمو بدست بیارع ولی مادرم بیش از حد ازش متنفر و بخاطر خواهرام و برادرام باهاش زندگی میکنه مامانم ۴۴ سالشه بابام ۵۶ ایناس مامانم خیلی بچه سن بوده ک دادنش ب بابام از ی طرف دلم برا مادرم میسوزه از طرفی برا بابام موندم چیکار کنم چندین ساله همین وضعه جنگ و دعوا نیس تو خونمون الان ولی خب مامانم همش ی وری هست و شاید دو سه کلمه باهاش حرف بزنه از هم جدا میخوابن چنساله مامان بابام خیلی ساده هستن بابام با ماهم رفتار خوبی نداشت هیچوقت بچگی سختی داشتم با عقده بی محبت بزرگ شدیم اما الان باهامون خیلی خوبه و ماهم دلمون براش میسوزه هرچی باشه پدرمونه اما مامانم میگ دیگ تا عمر دارم نمیخوام باهاش همکلام بشم😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوونن ولی افکارشون زیاد امروزی نیس مخصوصا بابام اگ بهش این حرفو بگم فک میکنه بهش چیز بدی گفتم 

من حس ميكنم مامانت بيشتر مشكل داره

اگه تونستى اونو راضى كن بره دكتر 

زبون بريز بگو الان همه تحت نظر دكتر هستن و خوبه ادم با يكى مشورت كنه و…،

من حس ميكنم مامانت بيشتر مشكل داره اگه تونستى اونو راضى كن بره دكتر  زبون بريز بگو الان همه ت ...

حقم داره اخه خیلی تو زندگی سختی کشیده و الان بی احساس شده بهش گفتم میگ این ادم ارزش نداره بخوام خوب شم

کاش بتونم راضیش کنم

به نطر من مادرت حق داره دلخور باشه 

بهر حال جوونی و روزهایی که باید خوش باشه رو پدرت نابود کرد 

الان نمی تونه فراموش کنه پدرت هم خوب تاخته حالا که داره پیر میشه میخواد مادرت همدم تنهایی باشه و از پیری میترسه 

اما 

مادرت بخاطر حال خودش باید بره روانپزشک چون افسرده و دلگیره