2777
2789
عنوان

عشقمون از هم پاشید

149 بازدید | 11 پست

یادته شدید مریض شده هم مشکل معده داره هم مشکل تپش قلب و اینا رفلاکس شدید معده داره در حدی میسوزه و از طرفی قلبش همش حس لرزش و تپش داره واسه همین قضایا خواستگاریم عقب انداخت قرار بود عقد کنیم بره سربازی ما عاشق هم بودیم کلی هدف و برنامه های خوب داشتیم برای زندگیمون ولی حیف و صد حیف که همش بخاطر بیماریش بهم خورد خودشم خیلی ترسیده نسبت به بیماریش از کار و زندگی افتاده منم دیگه خسته شدم و امشب برای همیشه جدا شدیم😔😔

چیکار کنم الان با آرزوها و امیدهام😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ام مشکل رفلاکس معده دارم . فک نکنم چیز خاصی باشه . برین دکتر . طب سنتی هم خوبه 

این خیلی بزرگش کرده انگار

ترس از مریضی داره شدید

میگه بعد هر وعده غذایی یچیز داغ میاد بالا میسوزونه منو

بگو هرجقدرم شرایطتت سخت باشه من کنارت میمونم تا خوب بشی باهم ی زندگی خوبو بسازیم

بنظرت درستش اینه که هر چقد زمان برد صبر کنم 

با چنتا مشاور حرف زدم میگن صبر کردن اشتباهه و فرصت هاتو از دست نده 😔

بنظرت درستش اینه که هر چقد زمان برد صبر کنم  با چنتا مشاور حرف زدم میگن صبر کردن اشتباهه و فرص ...

بستگی ب خودت دار اگ عاشقشی و فک میکنی بدون اون نمیتونی اره من بودم صبر میکردم ولی اگ فک میکنی میتونی فراموشش کنی بزارش کنار

[QUOTE=198021170]این خیلی بزرگش کرده انگار ترس از مریضی داره شدید میگه بعد هر وعده غذایی یچیز داغ می ...

رفتش عزیزم جدیدا همش بارهنگ اینا میخوره 

یسری بهش آلوئه ورا داد خیلی سوخت بنده خدا

آره خیلی ناز نازیه خسته شدم فوبیا داره انگار از مریضی میترسه