سلام دوستان، من چند وقتیه همش با نامزدم بحث دارم حس میکنم بم توجه نمیکنه، البته اونم میگه تو اخلاقت بده مثلا یه همکاره زن داره روزایی که هس من هی به همسرم زنگ میزنم چکش میکنم هی میگم خوشم نمیاد باهاش بگیو بخندیا چرا بش گفتی دستت درد نکنه و از اینجور چیزا..اونم میگه گیرات بیخودیه.. از صبح تا شب میره سر کار، شبا هم ۹ اینا میاد باهاش که میخوام بحرفم زنگش میزنم میبینم خوابش برده گوشیو برمیداره میگه خوابم میاد البته ۲ یا ۳ روز در هفته اینجور میشه..منم بم برمیخوره میگم منم آدمم اصلا زیاد باهام در ارتباط نیستی.. کلا همینجوری بحثمون میشه.. دو بار در روز هم بم زنگ میزنه.. واقعا حق با کیه؟؟؟؟ یکم راهنماییم کنین خیلی به هم ریخته هستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصل زندگی اعتماده. زیاد گیر نده با خانم همکارت نحرف روش رو باز نکن
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
واقن خیلی گیر میدی حق میدم راغب نباشه بحرفه بات کمترش کن مگ چیزی دیدی ازش؟
نه چیزی ندیدم، ولی مثلا چند شب پیشا حدود ساعت ۱۰ زنگش زدم خواب بود گف میخوام بخوابم بازم بیدار شدم میزنگم داشتیم حرف میزدیم یهو گوشیش خاموش شد و صبحش زنگ زد گف ببخشید من دیشب خوابیدم تا صبح و بیدار نشدم، این کارش به نظرت بی احترامی نیس؟ بی اهمیتی نیس؟