دیشب میگفت اگه زندگیمون عین فیلم از جروچشمات میگذشت خوب وبدشششو برنیگشتی عقب روز خواستگاری بازم با من زندگی میکردی و بله میدادی؟؟؟من خیلی سعی کردم از جوابش فرار کنم ولی اون ول کن نبود منم گفتم نه گفت ناراحت نشدم ولی تابلووو یه چیزیش شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرکی باشه ناراحت میشه همینو اگه شوهرت به تو میگفت الان تاپیک زده بودی گریه میکردی
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
اگه به خودت میگفت قیامت نمیکردی؟ حداقل توی دلت؟ خیلی بده شریک زندگی ادم اینجوری بزنه تو پرش. واقعا هم یه چیزیش شد. خراب شد.
بعضیا ذاتا خوش قیافه هستن. منظورم صورت یا بدن عجیب غریب و غیر عادی نیستا. یه جور معصومیت در عین جذابیت توی صورتشون هست. ادم دوست داره نگاهشون کنه. چرا اینجور ادما کم ارایش میکنن؟ یعنی خودشون میدونن یا اتفاقیه؟