2777
2789
عنوان

به نظرتون ب جاریم پیام بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 68 پست
شوهرم میگه اگه اشتی کنی دوباره اذیتت میکنن.

خب پس وقتی انقدر ماشالله شوهر خوب و فهمیده ای داری عمرا تا عمر داری اشتی نکن عزیزم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از کجا معلوم که جاری راست میگه ما یه عروس داریم پیش همه میره بدگویی میکنه پیش جاری از خواهرشو ...

اره راست میگی 

برای همین حرفاش بود ک گفتم میرم میگم 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
اها ،تعجب کردم چون تقریبا همه همینطورن میرن خونه نویی . ولی منم یه ماهه اومدم خونه ی خودم هیچکس بهم ...

خانواده شوهر من حسودی نمیکنن کلا خانوادگی سردن بین خواهر برادرا ارتباط گرم نیس 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
عزیزم از کجا معلوم که جاری راست میگه ما یه عروس داریم پیش همه میره بدگویی میکنه پیش جاری از خواهرشو ...

بله همچین ادماییم هستن برا همین رو در رو کردن بهترین راهه.. هرچند بعضیا حتی جلو چشمت در جا حرفی که زدنو گردن نمیگیرن

خب پس وقتی انقدر ماشالله شوهر خوب و فهمیده ای داری عمرا تا عمر داری اشتی نکن عزیزم 

ممنون عزیزم.نظرلطفته.خونوادش میگن هرچی مامیگیم بایدبگه چشم.مثلامادرشوهرم میادتیکه میندازه اگه جوابش بدم یه جنگ راه میفته.اگه جواب ندم ادامه دارهرروزمیخاداذیت کنه وتهمت ودروغ که من بازم ازچشم جاری وبرادرشوهرمیبینم چون اوناخیلی بدگویی میکنن وتهمت میبندن بهمون.ممنون که جواب دادید

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
واقعا باید ترسید از اینجو ادما 

اینجورادمهاسمی ان.خطرناکن زندگی ادم رابه گندمیکشونن وقتی ببینن خودشون عزیزنیستن وتوباتلاقن میخان هم ردیفشونم توباتلاق بکشونن

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.