2777
2789
عنوان

به نظرتون ب جاریم پیام بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 68 پست
اره بخدا واقعا کار اسی زشت بود  سو استفاده و تهدید کرد  من حای حاریش بودم دیگه اصلا محل ...

دوستم بالاتر بخون چرا تهدیدش کردم بخون باز نظرتو بگو 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کارت بد بوده.

میتونستی بگی پیش من غیبت نکن.

الانم یه تبریک ساده و کوچیک کافیه بنظرم

وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از  من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردن       تمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡
بالاتر گفتم چیشد ک تهدیدش کردم بخون باز نظرتو بگو 

اوکی خوندم

خب بالاخره باز خودت بهترمیشناسیش دیگهههه شرایطتو بسنج روهرحرکتت براش 

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
بالاتر گفتم چیشد ک تهدیدش کردم بخون باز نظرتو بگو 

من یکی به خونوادم توهین کنه با اون شخص برخورد میکنم نه کسیکه اومده بهم گفته تا کمتر سنگ طرفو به سینه بزنم.... حالا شما بیخیال پیام نده دوباره ایشون سادگی میکنه بهت خوبی میکنه شما دلخوری راه میندازی

افرین بهترین نظرو دادی 

لطف داری گلم .

عزیزم مهمترین چیز تو این جهان ارامش خودت و زندگیتو بچه هاته 

هرکی اذیتت میکنه و بهت انرژی منفی میده از زندگیت حذف کن و کوچکترین ارتباطی باهاش نگیر 

مگر مواقعی که مجبوری ببینیشون 

منکه اینجوریم 

عمرا با کسی که رو مخمه ارتباط نمیگیرم چه تماس چه پیام 

سالی یبار جایی ببینمش سلام و علیک میکنم و تمام 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
من یکی به خونوادم توهین کنه با اون شخص برخورد میکنم نه کسیکه اومده بهم گفته تا کمتر سنگ طرفو به سینه ...

چه خوبیی اون میدید من از مادرشوهرمون دفاع میکنم لجش میگرفت این حرفو خودش بهم گفت .

منم میخواستم با مادرشوهرم برخورد کنم ک گفت توروخدا نگو منم گفتم بااعصابم دیگ بازی نکنه گفتم اگ دوباره درباره اونا حرف بزنی میرم باهاشون دعوا میکنم ک چرا این حرفارو پشتم زدن

یعنی خونه نویی شون نمیرید ؟ معمولا کسی که خونه میخره میرن خونش تبریک میگن و کادو میبرن براش .

شوهرو خانواده شوهر من کلا تو این فازا نیستن منم از خدا خواسته ک باهاشون کمتر رفتو امد کنم چیزی نمیگم وگرنه مام همچین رسمی داریم مثلا خانواده شوهرم اولین بار ک خونه من اومدن هیچ کدوم شیرینی نیاوردن اهل کادو دادنم کلا نیستن

جاری منم دقیقاااااااهمینطوربودهرروزززز میومدخونمون وپشت خانواده شوهرغیبت میکرد.به منم میگفت باهاشون قهرکن وقطع رابطه کن منم ساده گوش میکردم ولی یه بارعصبانیم کردبعضی حرفهاش راگفتم به مادرشوهر.اولش باهم بدشدن ولی الان من کناره شدم واوناجون دریک غالب.خیلی گرون تموم شدبرام.ازمن میشنوی بزارقهربمونه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.