2777
2789

داره و نمیده ،یا بنده خدا دستش تنگه؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

شوهر بدبخت من هرچی داره نداره میده بهم،ولی پول ایقد ارزشش اومده پایین که حدداقل باید ماهی۲۰میلیون درآمد باشه تا زندگی خوب بچرخه

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داره و نمیده ،یا بنده خدا دستش تنگه؟

میگه ده میلیون ازبابام میگیرم پدرومادرش وکیلن وهمه جاخونه دارن بهش میگم بروکارمستقل داشته باش ازوابستگی دربیاولی گوشنمیده بعدمادرشوهرم مانتویالباس زیروشورت میخره یرای خودش بزرگ یاتنگش میشه میده به من

یعنی هیچی برای خودت نمیرسه؟

والا خودمم هفته ای حدداقل ۶۰۰دارم ولی واقعا نمیرسه،نمیدونم شاید من قناعت پس انداز بلد نیستم

اینترنتی ؟منوراهنمتیی میکنی واقعاازبی پولی وتحقیرخسته شدم

اره اینترنتی.

یکی از اشناهامون دوستش ادمین میخاست،اشنامون بهم پیشنهاد داد منم قبول کردم.

میگه ماهی ده میلیون ولی هیچ وقت کارتشونشون نداده ولی من دیدم ماهی ۵ میلیون اجاره یک میلیونم باباش بی ...

وقتی داره و نمیده خیلی بده،اخه با چه امیدی به همچین مردی دل خوش کنه ادم