pishi_khagooshi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 877 عنوان علائم جدید کرونا ❌❌❌❌ 144 بازدید | 6 پست همسرم اسهال و دلپیچه شدیدی داره اورژانس گفت احتمالا کروناست بقیه خانواده هم درگیر هستن منتهی هرکسی یه مدل خودم 8ماهه باردارم بدون علائمقرنطینه ایم نشده بریم دکتر چیا بدم بخوره ک اسهال تشدید نکنه عصر میبرمش دکتر آنهایی که قلب مان را آتش زدند... خود از بوی دود گلایه کردند... 1400/04/16 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pishi_khagooshi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 877 مامانم کته ماست داد بهم خوردم شکممو جمع کرد کرونا داشتی؟ آنهایی که قلب مان را آتش زدند... خود از بوی دود گلایه کردند...
pishi_khagooshi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 877 اره عزیزم دلپیچه ی بدااا عزیزم انشا بهتر شی میشه بگی چیا مصرف کردی؟قرص دوا دارو ابمیوه آنهایی که قلب مان را آتش زدند... خود از بوی دود گلایه کردند...
سارا_غ عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1424 عزیزم انشا بهتر شی میشه بگی چیا مصرف کردی؟قرص دوا دارو ابمیوه قرص جوشان بهم داد .. من علائمم فقط اسهال بود و دلپیچه و بی حالی .. بعد ی شربت داد و قرص .. روغنی نمیخوردم غذا فقط ابپز و سوپ .. ی هفته ای خوبشدم
pishi_khagooshi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 877 قرص جوشان بهم داد .. من علائمم فقط اسهال بود و دلپیچه و بی حالی .. بعد ی شربت داد و قرص .. روغنی نمی ... مرسی عزیزم ممنونم آنهایی که قلب مان را آتش زدند... خود از بوی دود گلایه کردند...