2777
2789
عنوان

خدا نمیخاد واسم😭😭😭

717 بازدید | 55 پست

خدا نمیخاد دلخوشیم کامل بشه

خدا نمیخا منم دلخوشی داشته باشم تو زندگی

فقط منو آفریده زجر بکشم و گوشه و کنایه و طعنه بشنوم😭😭

بعد از ۲ سال و نیم چشم انتظاری گفتم خدا رو شکر بالاخره منم باردار شدم حالا بعد ۱۰ هفته دکتر میگه باید سقط کنی😭😭😭😭

خدا مگ من چه گناهی کردم😭

خدا مگ چی ازت خاستم بجز یه بچه صحیح و سالم که همدم بیکسی و تنهاییم بشه😭😭

ای خداااا دیگه طاقت ندارم دارم دق میکنم😭😭😭😭

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثله توبودم وقتی سقط کردم حالم بد بود دوماه بعد سقط( بخاطر تشکیل نشدن قلبش )بااینکه خوشبخت بودیم تو اوجه خوشبختی زندگیمم ازم گرفت وجداشدیم برایه همیشه خودمم نفهمیدم چیشد وجرا اول بچه رو ازم گرفت بعدش زندگیمو 

انشالله عزیزم بعدی الان بارداری پوچ یا بلایتداووم زیاده ولی معمولا تکرار نمیشه 

من ۲ سال پیش هم باز پوچ بود

بعد از ۲سال و چند ماه ک اقدام بودم خرداد فهمیدم باردارم انگار دنیارو بم داده بودن😭😭😭

اینم پوچ شد

اینم باید سقط بشه 

دارم دق میکنم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
منم مثله توبودم وقتی سقط کردم حالم بد بود دوماه بعد سقط( بخاطر تشکیل نشدن قلبش )بااینکه خوشبخت بودیم ...

منم زندگیمو ازم میگیرن😭😭😭

۲ سال و نیم انواع و اقساط طعنه و گوشه کنایه ها و زخم زبونا رو شنیدم صدبار گفتن داریم دنبال زن میگردیم برا بچموم

صدبار به شوهرم گفتن ببر بزارش خونه باباش

حالا بعد ۲سال باردار شدم ولی اینجور شد از صبح دارم اشک میریزم ای خدا چرااا واقعا انقد باید عذاب بکشم توان ندارم😭

پیگیری کردی نگفتن مشکل چی هست ؟

۲ هفته پیش رفتم سونو گفت قلب نداره برو ۲ هفته دیگ بیت

امروز رفتم گفت بازم قلب نداره بارداری پوچه باید سقط کنی منم دیگه دکتر نرفتم

دکتر سونوگرافی اینا رو بم گفت😭

منم زندگیمو ازم میگیرن😭😭😭 ۲ سال و نیم انواع و اقساط طعنه و گوشه کنایه ها و زخم زبونا رو شنیدم صد ...

ربطی به تو نداره عزیزم شاید اصلا شما دو تا مشکل ژنتیکی دارین رفتید ولسه این قضیه؟ 

ربطی به تو نداره عزیزم شاید اصلا شما دو تا مشکل ژنتیکی دارین رفتید ولسه این قضیه؟ 

نه هیجا نرفتیم

ففط میدونم زندگیمو نابود میکنن😭😭

۲ هفته پیش رفتم سونو گفت قلب نداره برو ۲ هفته دیگ بیت امروز رفتم گفت بازم قلب نداره بارداری پوچه با ...

خب ازمایشات و دادید؟ نفهمیدی علت بارداری پوچ چی هست چرا ای وی اف نمیکنی؟

نه هیجا نرفتیم ففط میدونم زندگیمو نابود میکنن😭😭

فامیل ماهم با دوتا سقط بخاطر تشکیل نشدن قلبش خیلی دکتر رفتن بهش گفته بودن موقع نزدیکی اسپرم شوهرش به رحمه زن خوب نمیرسه اینطوری مبشه یعنی پرتاب ضعیفه اون شوهرش خیلی پشتش بود تا بلاخره سه تا سقط کرد سومی پنج ماهه بود ولی  چهارمی یه پسرخوشگل که به دنیا اومد والانم ناخواسته دختر بارداره

عزیزدلمممم با تماممممممم وجودم درکت میکنممم

خدا به حق علی دلت رو شاد کنه

خدا مکر اطرافیانت رو به خودشون برگردونه

عزیزمممم حتما برو دکتر و پیگیری کن علتش رو

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦