2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده موقع زایمانش همسرش کنارش نبوده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 76 پست
معلومه سخته.نداشتیم همچین چیزی. اگه اتفاق این جوری افتاد مجبوری دیگه.حداقل یک مرد ک باهاش راحتی مثل ...

برادر و پدرم هستن 

بردارشوهرام هستن پدرشوهرم هست با همشون راحتم همشونم گفتن نگران نباش هروقت هرکاری بود خودمونو میرسونیم ولی کی اخه شوهر ادم میشه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
عزیزم تمام امیدت به خدا باشه تن شما و همسرت سلامت باشه و مطمین باش خودش دوست داره که اون موقع تو بی ...

نمیتونم اروم باشم 

حس میکنم ضعیف شدم 

الان دارم با هق هق و گریه تایپ میکنم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من بودم نه تو دوران بارداریم بود نه زایمان بعد 50روز دست خالی اومدتازه تو بزرگ کردنش هم هیچ دخا ...

عزیزممم

ببخشید ناراحتت کردم 

خودم دارم خفه میشم از ناراحتی

مثلن میخوای مامان بشیا قویتر باش بعد زایمانت کی میتونه بیاد‌  

نمیتونم به خدا 

نمیتونم قوی باشم 

بدجور احساس ضعف میکنم

معلوم‌نیس یه ماه دوماه بعد 

شوهر منم نیست عزیزم نگران نباش حساب کردم روزی که من میخوام زایمان کنم سر کاره چون ۱۵ روز خونس ۱۵ روز ...

خب میدونی بعد چند روز میاد

شوهر من شاید تا یکی دوماه نتونه بیاد 

ازونا خیلی با خبر نیستم که چطور بود حال روحیشون ولی میدونم که برا یه خانوم قطعاااا سخته 

خیلی خیلی سخته

نمیتونم رو پاهام وایسم انگار

بودنش قوت قلب منه 

کسی همچین شرایطی نداشته؟ بیاین دلداریم بدین حداقل 😭

من عزیزم تازه زایمان اولم بود نه مامانم اینا نه همسرم برادرم منو برد بیمارستان خانواده همسرم دیگه اومدن 

خدایا نظری شاید بشود فرجی
من شوهرم فرداش اومد  تازه هیییییییچ کسی هم نبود پیشم ۳ روز بعد مامانم اینا اومدن  خودم ...

خب فردای زایمان پیشت بود 

من چیکار کنم اخه معلوم‌نیس کی بیاد 

دعا کنید قوی باشم 

من عزیزم تازه زایمان اولم بود نه مامانم اینا نه همسرم برادرم منو برد بیمارستان خانواده همسرم دیگه او ...

منم زایمان اولمه

خیلی سخت بود نه؟

دعا کن از پسش بربیام‌

خب فردای زایمان پیشت بود  من چیکار کنم اخه معلوم‌نیس کی بیاد  دعا کنید قوی باشم

خدا خودش کمک میکنه  خودم تنها همه کارامو کردم از بیمارستان اومدم بچمو شستم واکسنشو بردم زدم همه کارامو خودم انجام دادم الان کسی چیزی میگه میگم برام من منتی ندارید خودم همه کارامو کردم 

خدایا نظری شاید بشود فرجی

من 😁 مادرمم نبود پدر و برادرم بودن روز بعد سز که مرخص شدم غذا هم نداشتم شب بابام فهمید برام کباب گرفت

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

توروخدا الان وقت اذانه واسم دعا کنید اروم‌ شم 

دلم واسه بچم‌میسوزه انقد گریه و ناراحتی کردم‌ 

فک کنم من!🤕

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴