2777
2789
عنوان

دروغگویی

100 بازدید | 10 پست

سلام نی نی سایتی ها

یه اتفاق برام افتاده که میخوام بهم کمک کنید

بنده متاهل هستم و بردار شوهرم 20سال پیش از همسرشون جدا شدند واز همسر اولش یه دختر داره که پیش پدرشوهرمینا زندگی میکنه،چون سنش به سن من نزدیک بود باهام خیلی صمیمی هست.خانواده مذهبی هستیم

ولی این دختر چون نه مهر مادر دید نه پدر(چون برادر شوهرم هم ازدواج مجدد داشته و به دخترش توجهی نداره) دوست داشت که مردی رو از احاظ احساسی داشته باشه،دوباراحساسی نسبت به دوتا آقاپسر پیدا کرد که اصلا اون افراد به این دختر توجهی نداشتن و فقط یک احساس یه طرفه بود که من سعی کردم از ذهنش دور کنم.

بعداز اینکه این دو پسر رو فراموش میکرد ماجرا رو با همسرم درمیون میزاشتم،(همسرم کاملا در این زمینه مثل یک روانشناس کمک میکرد)

اما دفعه سوم نسبت به پسری علاقه مند شد که اون پسر هم بهش علاقه مند شده بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر دوم شماره اش روپیدا کرد و مدام بهش پیام داد،هر بار که پیام میداد این دختر به من میگفت که جوابشو چی بدم و من میگفتم که اینو بگو ،تا این که 4ماه پیش این دختر بهم گفت که دوست پسرش ولش کرده و رفته با یکی دیگه ازدواج کرده ومنم باور کردم

حالا که همه چیز تموم شد امروز به من میگه اون پسر مدام بهم پیام میداد ولی من هیک کدوم از حرفایی که تو میکفتی رو بهش نگفتم واصلا بهش ابراز علاقه ای نکردم وبهت دروغ گفتم

این ماجرای پسر سوم رو به همسرم نگفتم ،این دختر اصلا ثبات نداره،ومیترسم که جور دیگه به همسرم بگه.

بگین چیکار کنم،به همسرم بگم یا نه؟

چون خودم چند بار به این دختر گفتم که به پسره اینو بگو یا اینجور جوابش رو بده میترسم

ممنون میشم کمک کنید

در ضمن دوست پسرش ولش نکرده بوده،پسره گفته بود توهم بگو که منو میخوای تا من بیام خواستگاری وای این چیزی نگفت و اون پسر هم رفت با کس دیگه

حالا موندم که این ماجرای پسر سوم رو به همسرم بگم یا نه؟

همسرم با اون کاری نداره،میترسم خودم بده بشم