2777
2789
عنوان

برقامون رفت😭😭

273 بازدید | 21 پست

دوساعت دیروز بردن دوساعت امروز

دوباره هم ک الان...من با دوتا بچه چکار کنم آخه....دخترم خواب بود پاشد ترسید ی یک ماهه هم دارم داره شیر میخوره😭😭😭

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلیدساز که عذرخواهی داشت میکرد لامصب حداقل میذاشتن نیم ساعت از نطقش میگذشت

ساعت سه هم دوباره بردن فک کنم فهمیدن اشتباهی بردن پنج دیفه بعد وصل کردن

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

خااااااااک بر سرمون ک انقد زیر ظلم خفه شدیم

واسه مام دوباره رفت

امروز ۲ ساعت رفته بود الان رفت دوباره

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
خااااااااک بر سرمون ک انقد زیر ظلم خفه شدیم واسه مام دوباره رفت امروز ۲ ساعت رفته بود الان رفت ...

مال منم ظهر تو اوج گرما رفت...شامم نصفه موند

واسه ما ۷ رفت۹ اومد هعی

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍