2777
2789

شما اگه ۲۶ سالتون باشه و دانشجو باشید و توی خونتون فشار نباشه برا ازدواجتون از طرفی خواستگار همه چیز تموم داشته باشید چیکار میکنید؟🥲

فک کنید تنها دلیلتون برا رد کردنش این باشه که دلتون میخواست عاشقانه ازدواج کنید نه سنتی 🥲

عاح خیلی شرایط بدیه واقعا

اگه تو خونه ننه بابی درست حسابی داشته باشمو آسایش داشته باشم تو خونه

صبر میکنم 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

من الان بخاطر شرایط خانواده که همش اذیتم میکنن عقد کردم انگار مثه خر گیر کردم تو منجلاب البته ایشون اصن شرایطش خوب نیست شاید برا تو اتفاق نیوفته امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطق منطق منطق

توی ازدواج اول منطق دوم منطق سوم منطق بعد عشق

میگن اول ازدواج کن بعد عاشق شو. اول عاشق بشی بعد بخوای ازدواج کنی در اکثریت موارد منطق رو میبوسی میزاری کنار

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

واقعا راس میگی؟اگه عشق بوجود نیاد چی؟

اوهوم، حداقل این چیزیه که بهش اعتقاد دارم

ببین حتما نباید عاشقش باشی. فقط باید ازش خوشت بیاد. به دلت نشسته؟ اگه نشسته باشه یک مدت که بگذره بهش کشش پیدا میکنی و عاشقش میشی

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

واسه ازدواج رمانتیک باید خودتم یکم پا پیش بذاری وگرنه اینکه منتظر باشی یکی بیاد واست خودکشی کنه یه دفعه ایی یکم دور از عقله اینم در نظر بگیر 

گرچه خاستگار سنتی م زیاد نمیپسندم

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

بهتره عشق نباشه که بتوی درست نگاهش کنی. عشق توی اولی مشاجره و دعوا نابود میشه. طرف آدم قابلی باشه اونی که بهش می گی عشق خودش میاد. اغلب اینایی که دم در دادگاه ها نشستند یه روزی با عشق ازدواج کردند. این تعریف عشق در نگاه اول و اینا اشتباه فرهنگیه. چیزایی که باید بررسی کنی را توی تاپیک ننوشتی. مثلا وضعیت اضطراب و پرخاشگری اش چطوره؟ آدم خوشبینی هست؟ روی والدینش قسم می خوره یا مثل بقیه آدم واقعی بهشون نگاه می کنه. هویت جنسیش چطوره؟ خیلی مرده  یا میانه گراست . تفریحاتش چیه؟ چقدر بلده حال خودش را خوب کنه . انتظارش از ازدواج چیه و...

ارشد روانشناسی، رواندرمانگر، تراپیست