2777
2789
عنوان

دلم برا آبدارچی محل کارم رفت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ریسک میکرد خیلی زرنگ بود در عین حال عاشق پیشه . خودتهم اونجوری هستی ؟

قبلا اره ریسک میکردم

الان دوسالی میشه خیلی خیلی اروم و سکوت م به حدی که خنثی م

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
وقتی با یه موزو چایی دلت بره با یه اناناس و موهیتو حتما سکته میکنی یکم دیدتونو گسترده کنید بعد کمپین ...

نترس سکته نمیکنه 

بعد یهو که از اول نمیاد حمایت کنه از ی جایی باید شروع بشه بعد هم اسی نمیخواد با یه چایی جواب بله بده ک

البته شایدم داد چون همه سطح فکریشون مثل شما گشترده نیست و حتما مثل شما عاقل و روشنفکر نیستن😑

اخه میدونی بقیه دوست دارن نپرسید نشناخته ازدواج کنن یدبخت بشن یا شاید ب گفته شما سکته کنن

اینکه خیلی بدا نسونه افسردگیه . متاهلی ؟

نه افسردگی نیست 

مهربون تر شدم

منطقی تر

هیچی عصبی و ناراحتم نمیکنه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
نترس سکته نمیکنه بعد یهو که از اول نمیاد حمایت کنه از ی جایی باید شروع بشه بعد هم اسی نمیخواد با یه ...

بله دیگه هر کسی برای خودش تا یه سطحی ارزش قائله 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

نترس سکته نمیکنه بعد یهو که از اول نمیاد حمایت کنه از ی جایی باید شروع بشه بعد هم اسی نمیخواد با یه ...

چقدر همه چی رو جدی گرفتید😉😄😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ