سپیده_خانوم_گلی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 421 عنوان لطفا کنکوری ها بیان خیلی خیلی مهم 126 بازدید | 4 پست من امسال تصمیم دارم رشته ی ریاضی کنکور بدم درحالی ک کتابای تجربی رو دارم .کسی اینجا هست برعکس من باشه و بتونیم کتابامونو تعویض کنیم از گناه کوچک کسی که دوستش داری بگذر ... چون سرانجام تنهایی با تو کاری خواهد کرد که از گناه بزرگ کسی بگذری که دوستش نداری...! 1400/04/15 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیده_خانوم_گلی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 421 چرا کسی نظر نمیده از گناه کوچک کسی که دوستش داری بگذر ... چون سرانجام تنهایی با تو کاری خواهد کرد که از گناه بزرگ کسی بگذری که دوستش نداری...!
رضابادرستانی عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 4 سلام بله لیست کتابهاتون رو میفرمایید و برای چه سالی هستن؟ در این زندگانی زمانی می توانی حقیقت را کشف کنی که خود و پژواک صدای خود را در آینه دیگری ببینی و بشنوی ...
سپیده_خانوم_گلی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 421 سلام بله لیست کتابهاتون رو میفرمایید و برای چه سالی هستن؟ برای چه منظوری میخواید کتاب هارو؟تغییر رشته؟ از گناه کوچک کسی که دوستش داری بگذر ... چون سرانجام تنهایی با تو کاری خواهد کرد که از گناه بزرگ کسی بگذری که دوستش نداری...!
رضابادرستانی عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 4 برای چه منظوری میخواید کتاب هارو؟تغییر رشته؟ خیر برای تدریس به دانش آموزهای عزیزم در این زندگانی زمانی می توانی حقیقت را کشف کنی که خود و پژواک صدای خود را در آینه دیگری ببینی و بشنوی ...