2777
2789

سیکلت چند روزه اس؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگما گفتاری چ جوری تلفظ میشه؟😁بگم کَیت میخام یا کیت یا کِِِِیت؟😑

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
من با کیت پسردار شدم

رژیم و اینا نداشتی؟

اقدامت چه طور بود؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
من با کیت پسردار شدم

مگه کیت کار خاصی میکنه؟ مگه برای این نیس بدونی تخمک گذاریت هست یانه؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
میگما گفتاری چ جوری تلفظ میشه؟😁بگم کَیت میخام یا کیت یا کِِِِیت؟😑

ای باید بزاری وسط ک و ت

ای باید بزاری وسط ک و ت

مرسیییی

من با کیت پسردار شدم

منم استفاده کردم حامله نشدم ولی

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
۲۸

از ده سیکل روزی یدونه بعد از ادرار دوم صبح یعنی وقتی ادرارت غلیظه بزن،وقتی دیدی هر دوتا خط پررنگ شد اونوقت یعنی اوجه،تخمک بعد از ۲۴ یا ۳۶ ساعت بعد ازاد میشه

دستورش تو بروشورس نوشته از روز دهم سیکل تو ساعت خاصی مثلا هرروز ده صبح روزی یکبار استفاده کن روزی که دو خط صورتی همسان شد اون شب و فرداشبش اقدام کنی پسر میشه

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
از ده سیکل روزی یدونه بعد از ادرار دوم صبح یعنی وقتی ادرارت غلیظه بزن،وقتی دیدی هر دوتا خط پررنگ شد ...

چقدر بین ادار اول تا دوم فاصله ساعتی باشه خوبه؟ در این زمان مایعات ایناهم بخورم؟ و دقیقا چ زمان بعد نزدیکی کنم؟