2777
2789
عنوان

بی علاقگی به ازدواج

811 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من همیشه نسبت به ازدواج بی علاقه بودم مجردی رو دوست دارم و حتی از اینکه اعلام کنم مجردم خوشحالم.اخیرا یه خواستگار داشتم ولی بخاطر اینکه از چهرش خوشم نمیومد اصلا اجازه ی جدی تر شدن قضیه رو ندادم اما راستش دلیل اصلی این بود که از ازدواج متنفرم و دوست دارم مجرد باشم ازدواج واقعا استرس اوره.

میخوام بدونم افراد دیگه ای هم هستن که مجردی رو خودخواسته انتخاب کرده باشن؟الان چند سالتونه؟هنوزم همون فکرو دارین؟

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکشنبه عقد کردم

هنوزم میگم مجردی ی چیزدیگسسسسسسسس

بااینک طرف عشقمه

ولی مجرد بودنی خخخخخخخیلی چیزا داری خصوصا ارامش اعصاب روانت بیشتره

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

۲۰ اره

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  
یکشنبه عقد کردم هنوزم میگم مجردی ی چیزدیگسسسسسسسس بااینک طرف عشقمه ولی مجرد بودنی خخخخخخخیلی چیزا ...

اها افرین همینه

مبارک باشه

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.