2777
2789
عنوان

بچه ی نچسب

277 بازدید | 11 پست

بچه ی خواهر شوهرم پنج سالشه و دختره.

رفتارش اصلا شکل بچه ها نیست .سریع واسه همه چیز جبهه میگیره و مثل یه دختر ۱۴ساله ی نوجوون رفتار می‌کنه.خیلی هم زبون درازه.

اصلا کارتون نگاه نمیکنه.چشم و گوشش هم با تلاش مادرش بازه.اکثر اوقات رژ میزنه و اصلا معصومیت یه بچه رو توی حرکات و رفتارش نداره.

البته اون توی زندگیه من نیست ولی چون مثل دختر من تنهاست همبازی دخترمه.البته به شیوه ی خودش.

من بارها به همسرم و دخترم گفتم که دوست ندارم دخترم تحت تاثیر رفتارهای دختر عمش باشه.

ولی خب دوست هم ندارم رابطه ی همسرم با خواهرش خراب شه.

خانوم های با سیاست شما اگه جای من بودید چه کاری می‌کردید .آیا طبیعیه؟؟؟؟

لطفا نریزید سرم .فقط کمک می‌خوام.

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

بعید میدونم نریزن سرت

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رژ زدن چقد گنده کردی

خب همش ۵سالشه و خیلی چیزا رو میدونه

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
سیاستش اینه ک نزاری بری بچتو ببر مهد ویا سرگرمی دیگ وگرنه یاد میگیره 

دخترم ۸سالشه .

خانمی یه سوال دارم. شما سال 96 از محلول استفاده کردی برا موهات الان همچنان موهاتون پُرِ؟ تا چند وقت ...

اون محلول رو اگه یه مدت نزنی موهات باز میریزه