2777
2789
عنوان

قطع شدن درد سینه در روز اول هفته ۶ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 8021 بازدید | 22 پست
سلام توکا جان خوبی  عزیز داشتم چک میکردم دیدم شما عکس رنگی دادی؟ یادمه تو تاپیک لوبیاهم بودی ...

سلام عزیزم ممنونم ان شاءالله قسمت خودت 

من ماه دوم بعداز عکس باردار شدم ولی مشکلی هم نداشتم تو عکس

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه نی نی آت بسلامتی دنیا اومده؟ نی نی تون چیه؟

نه عزیزم تازه ۷ هفته هستم😂

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
سلام عزیزم ممنونم ان شاءالله قسمت خودت  من ماه دوم بعداز عکس باردار شدم ولی مشکلی هم نداشتم تو ...

منم امروز رفتم عکس رنگی گرفتم .منم مشکلی نداشتم.

شماتنبلی تخمدان نداری؟

بادارو حامله شدین یاطبیعی؟

منم امروز رفتم عکس رنگی گرفتم .منم مشکلی نداشتم. شماتنبلی تخمدان نداری؟ بادارو حامله شدین یاطبیعی؟

نه عزیزم من تنبلی نداشتم؛طبیعی باردار شدم

آره همون روز آز دادم بتا ۳۰۰ بود ۱ هفته پیش

برا منم ۳۶۸ بود یکهو درد سینه و سنگینی سینه گم شد و الان زیر شکم و سمت چپ میزنه شدید نیست کمه اما گه گاهی میزنه امروز و بی بی چک میزنم داره خط دوم محو میشه و گم میشه امروز رفتم آزمایش دادم انشالله خیر باشه تو این شب های عزیز محرم 

من هفته ۱۱ هستم درد سینه ندارم

اوایل هم یادم نمیاد درد سینه داشتم یا نه.ولی زیر دلم خیلی درد میگرفت. الانم پهلوی چپم انگار تیر خورده.

علائم تو هرکس متفاوته.علائم هر هفته هم ممکنه فرق کنه.

یه بنده خدایی تو نی نی سایت میگفت تو بارداری هر دردی داشته باشی طبیعیه.غیر لکه بینی و خونریزی😂