یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حنا بزار با آب سرد یک قاشق با آب سرد قاطی کن من 2 روزه دارم میزارم صورتم صاف شده 5 الی 10 دقیقه بزار رو صورتت بمونه امروز روز سومم هنوز نذاشتم
حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥ دوستان نی نی سایتی خواهش میکنم هرگز با توهین یا مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید 15 سالگی نی نی سایتی بودم و خواننده خاموش بودم♥
وای منم... دیگه خسته شدم.از وقتی یادمه دکتر رفتم. ولی هرکی یه چبزی میگه. حالا این هفته میخوام برم ...
عزیزم برای رفع سریع جوش تو همین تاپیک نوشتم بخونش❤
حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥ دوستان نی نی سایتی خواهش میکنم هرگز با توهین یا مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید 15 سالگی نی نی سایتی بودم و خواننده خاموش بودم♥
رنگ میگره یا نارنجی کم رنگ یا گلبهی صورتت هی بشوری زود میره رنگش حتی اگه با صابون بشوری